C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler Grand Voyager, 2.8 CRD, 2004 г.
Ford Focus, 1,4 1999 г. Колеги, от октомври насам колата ми направи 3 пъти едно и също нещо - при рязко подаване на газ при изпреварване тръгва и гаси двигателя точно като се изравня с изпреварвания автомобил. Дефекта не е постоянен, в подобни ситуации между тези 3-те пъти не е гаснала. |
![]() |
![]() |
От: Навсякъде
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.8 CRD 2005
Здравей , Последно редактирано от SNAX (13-02-2017 22:49:41) |
![]() |
![]() |
|
ужас, това си е за recall направо. |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
Защита |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Ужас..... По добре автомата да се чупи отколкото да се треснеш челно. Едно е като ASR-а или тракшъна да ти ограничи въртящия друго е да ти гаси мотора. Все си мисля че това си е проблем с някой датчик. Не е нормално това да е заводско. |
![]() |
![]() |
|
Колкото и да е чудно , пише го на стр 99. Последно редактирано от SNAX (14-02-2017 21:37:51) |
![]() |
![]() |
|
Забравих да спомена , че кутията минава в авариен режим също , ако темперетурата на маслото е над нормалната. Какво ще рече нормална , не пише , но явно е зададена някаква стойност и над нея минава в авариен режим. |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Аз затова се оглеждам за ЖИП |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Grand Voyager, 2.8 CRD, 2004 г.
Ford Focus, 1,4 1999 г. Вчера пак ми го направи, но този път, имах предчувствие, че това ще стане. И видях как от 2000 оборота вдигам на 3000 и бам, няма двигател. Ако това им е някаква защита, трябва да ги уведомя - добре, че това се случи в града и колите зад мен караха бавно. Ама ако съм на магистрала, с нашите безумно спазващи дистанция шофьори, направо ще имам много хардуер в багажника. SNАX, я кажи малко повече за чипа. |
![]() |
![]() |
|
Първо за гасенето на мотора. Когато писах за случаите при мен , аз наистина бях скочил с двата крака на газта. ![]() Ще пиша по късно повече Алтернатив 2 ![]() Последно редактирано от SNAX (16-02-2017 17:22:12) |
![]() |
![]() |
|
С риск да генерирам най-големия спам тука за всички времена, обаче просто не ме сдържа като видях сайта с нок-овете: |
![]() |
![]() |
|
Давай да спамваме до край |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
Не трябва да изключва на 3000 об. Може би на 5000. На 3 ми си вижда много малко |
![]() |
![]() |
От: Велико Търново
|
Собственик на Крайслер Вояджер 2.4 1998г.
Крайслер Гранд Вояджер 3.3 2002г. 3.3 бензин. Като стъпча педала до доло сменя на 6 000. |
![]() |
![]() |
|
Колега Musovir , не пишеш , какво стана с проблема. Успя ли да разбереш , каква е причината за гасненето на двг? |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Grand Voyager, 2.8 CRD, 2005 г.
Здравейте колеги,имах абсолютно същия проблем.провери какви грешки дава колата и съм сигурен че е от дюза при мен това беше смених дюзата която беше отървала с нова в Пловдив и после настъпвай колкото искаш няма гаснене,при мен дюзата отърваше и пада налягането в рейла и грешката която дава ниско налягане на горивото в рейла,провери дюзите с колби. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 CRD дизел, 2001 г.
musovir написа:
Резервоара на какво ниво е, колега? Тоя феноменален проблем се получава над 3500 оборота при мене на полу-празен (вече 2 пъти) резервоар. Моите скорости са ръчни, така че не е от скоростите |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел
имах такъв проблем / не е автоматик / смених горивен филтър и се оправи |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.8 CRD дезел, 2004 г.
Смени горивния филтър ..има едно гумено пръстенче което се прецаква . |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler grand voyager 2.8crd 2007
Замери си излишната нафта на дюзите. Или някоя дюза връща много и пада налягането в системата, или помпата за високо налягане неможе да направи нужнуто. Хубаво е на диагностика в движение да се гледат живи данни. Според мен проблема ти е в горивото. Запушена цедка в резервуара, горивен филтър, горивен регулатор, помпа високо налягане, дюзи. Но преди всичко, диагностика, иначе е гадаене. |
![]() |
![]() |
|
Колеги, |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5TD дизел, 1995 г.
2.5crd imam go problema vcera pri podavane na ryazka gaz izgasna ot rezervoara zapocnah sega sim do duzite tirsya pricinata. |
![]() |
![]() |
От: Русе
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 CRD, 120 к.с., 2006
Здравей колега. И аз имах този проблем. Провери с ключа на запалването, дали имаш грешка Р1130. Ако няма друга грешка, то значи има несъответствие на параметрите на горивната система и компютъра гаси подаването на импулси към разпръсквачите. Този проблем при мен се оказа предизвикан от предпазния клапан на горивната рейка. Той е изчяло механичен. Можеш да го провериш като извадиш маркучето за обратна нафта, което излиза от дясно на рейката. Запуши го с отверка. Запали двигателя. От щуцера не трябва да излиза нафта на празен ход. Ако сълзи или направо хвърля от там, то този клапан е за смяна. Успех. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |