Книги     IFD Магазин     CHRYSLER Collection
C H R Y S L E R   C L U B   B U L G A R I A
К Л У Б   НА   С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е   НА   А В Т О М О Б И Л И   О Т   Г Р У П А Т А   C H R Y S L E R   В   Б Ъ Л Г А Р И Я

Билет
2794
Jeep - Grand Cherokee

Един Гранд Чероки в клуба

Дискусия
Назад
От: Бургас
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г.

Привет Колеги, да се похваля че имам нова придобивка Geep Grand Cherokee 3.0 CRD. От доста време се оглеждах , ослушвах тази седмица кръстосах нашата Мила Родина неколкократно и най-после се сдобих с един приличен екземпляр. Понеделник регистрация /дано не ме мотаят много/ после едно хубаво обслужване и дано няма скрити подводни камъни  az  az  az  az  az

Дата на публикуване
1 |
От: София
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 CRD дизел, 2007 г.

Честито!Много безаварийни километри!  az

Дата на публикуване
2 |

Благодаря  az

Дата на публикуване
3 |
Собственик на Jeep Grand Cherokee 3.0CRD 2008

cool  cool  az  wink

Дата на публикуване
4 |
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 дизел 2005 г.

Честито и от мен! Какви са ти първите впечатления от Джипа? az

Дата на публикуване
5 |

Здравейте Колеги , Благодаря за хубавите пожелания и днес продължавам да поливам новата придобивка  az  az  az .
За първите впечатления повечето са отлични, но в някои отношения и Вояджера не отстъпва, нищо че е по стара машина. Не съм го карал много, около 230-240 км по разнообразен терен хълмист , през Ришкия проход, магистрала.....  Мотора работи много тихо и равномерно, скоростната кутия превключва меко, пъргав е  все пак 218 коня срещу 116 при малка разлика в теглото. Возията е мека и приятна.  Разхода е повече от добър като се имат предвид габаритите и теглото. Климатроника работи прецизно. Дотук за плюсовете а сега за минусите не че са сериозни , но и Вояджера си е добра машинка.
Най-големия минус е люлеенето на задницата. При WJ било доста осезаемо, тука уж било ОК ама не е така. При завой и комбинация от неравност на пътя се усеща задницата как се залюлява. Доста колеги се оплакват от това така че едва ли проблема в амортисьори и т.н. И Вояджера е с мека возия но няма такова нещо. Може би центъра на тежеста е по високо и затова е по осезаемо. Друго понеже моя е с шибидах и ми идва малко схлупено и ниско. Аз съм 1.78 , ама ако бях по висок щях да опирам в тавана, докато разглеждах други екземпляри които нямат шибидах нещата са по-добре. Някак си таблото ми идва високо, тавана ниско и ми идва малко схлупено. Все пак съм свикнал с по-добра видимост при корабчето. Седалките са удобни но ми идват малко по твърди, отделно че посредата са от естествена кожа а от двете страни от искуствена и на шофьорската е взела да се напуква. Подлакътника ми идва малко ниско и все едно го няма. При по висока скорост над 110-120 очаквах да е по-безшумен, като се има предвид че мотора си е тих по скоро шума е от вятъра и гумите. На мястото на шофьора и на пасажерското в краката ми идва тясно , но няма как все пак скоростната кутия е надлъжна има раздатка и т.н. така че няма как. Резервната гума пак е отдолу, а не в багажника както при предния WJ, но инженерите така са преценили така са направили. Та като цяло дреболии не са нещо съществено.
Като цяло впечатленията ми са повече от добри и съм доволен от избора си. Е като почне да си показва болестите няма да е така , но без тях не може.  az  az  az

PS: Като го регистрирам ще кача снимки че сега е на паркинг и не ми е наблизо

Последно редактирано от Tihomir78 (17-09-2017 18:58:20)

Дата на публикуване
6 |
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 дизел 2005 г.
Tihomir78 написа:

Здравейте Колеги , Благодаря за хубавите пожелания и днес продължавам да поливам новата придобивка  az  az  az .
За първите впечатления повечето са отлични, но в някои отношения и Вояджера не отстъпва, нищо че е по стара машина. Не съм го карал много, около 230-240 км по разнообразен терен хълмист , през Ришкия проход, магистрала.....  Мотора работи много тихо и равномерно, скоростната кутия превключва меко, пъргав е  все пак 218 коня срещу 116 при малка разлика в теглото. Возията е мека и приятна.  Разхода е повече от добър като се имат предвид габаритите и теглото. Климатроника работи прецизно. Дотук за плюсовете а сега за минусите не че са сериозни , но и Вояджера си е добра машинка.
Най-големия минус е люлеенето на задницата. При WJ било доста осезаемо, тука уж било ОК ама не е така. При завой и комбинация от неравност на пътя се усеща задницата как се залюлява. Доста колеги се оплакват от това така че едва ли проблема в амортисьори и т.н. И Вояджера е с мека возия но няма такова нещо. Може би центъра на тежеста е по високо и затова е по осезаемо. Друго понеже моя е с шибидах и ми идва малко схлупено и ниско. Аз съм 1.78 , ама ако бях по висок щях да опирам в тавана, докато разглеждах други екземпляри които нямат шибидах нещата са по-добре. Някак си таблото ми идва високо, тавана ниско и ми идва малко схлупено. Все пак съм свикнал с по-добра видимост при корабчето. Седалките са удобни но ми идват малко по твърди, отделно че посредата са от естествена кожа а от двете страни от искуствена и на шофьорската е взела да се напуква. Подлакътника ми идва малко ниско и все едно го няма. При по висока скорост над 110-120 очаквах да е по-безшумен, като се има предвид че мотора си е тих по скоро шума е от вятъра и гумите. На мястото на шофьора и на пасажерското в краката ми идва тясно , но няма как все пак скоростната кутия е надлъжна има раздатка и т.н. така че няма как. Резервната гума пак е отдолу, а не в багажника както при предния WJ, но инженерите така са преценили така са направили. Та като цяло дреболии не са нещо съществено.
Като цяло впечатленията ми са повече от добри и съм доволен от избора си. Е като почне да си показва болестите няма да е така , но без тях не може.  az  az  az

PS: Като го регистрирам ще кача снимки че сега е на паркинг и не ми е наблизо

Благодаря. Питам защото и аз съм се навил някой ден да се сдобия с такъв.Карал съм предишния модел, който също имаше това люлеене. До колкото знам не е заради центъра на тежестта, а заради окачването кагото си извън пътя, за да е гъвкав и да поема релефа така да се каже. Карах и най-новия на тест от БС. Много ми хареса. При него окачването е регулируемо, може да е меко и да люлее, но може и да се направи като спортна кола. И при него забелязах, че седалките са доста твърди, но явно това е тенденция за всички по-нови автомобили. Ще ми бъде интересно да споделиш повече впечатления и след като го подкараш по-сериозно, как ще се държи и какво ще ти бъдат отзивите.  az

Дата на публикуване
7 |
Бързи
връзки
Автомобили
Общност
Частни обяви
Проверете историята на
Вашия автомобил

МОДЕЛИ

Cheysler PT Cruiser
Chrysler Sebring
Chrysler 300
Chrysler Voyager

Всички

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МОДЕЛИ

Автомобили за полицията
Товарни и бизнес автомобили
ТОВА Е CHRYSLER

Информация за марката
Кратка история
Пълна история
Интерактивно представяне
Корпорацията
Последни новини
Сувенири и подаръци
Мобилни приложения

DriveSRT ®
Chrysler 300 SRT ®
КОМУНИКАЦИИ И ТЕХНОЛОГИИ

Uconnect ® Technology
SiriusXM Satellite Radio
Bluetooth ® Support

ЗА СОБСТВЕНИЦИ

Влезте в профила си
Моето превозно средство
Сервизни Ръководства
Сервизни отзовавания
Контактна анкета
ПОЛЕЗНО

Програма за достъпност
Горивна ефективност
Конкурентни сравнения
Брошури и каталози
Chrysler по света

НАМЕРЕТЕ

Намерете дилър
Търсене на информация
Клубни събития

© 2023   Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе.
Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение.

За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България

Вашите данни
Моля, прочетете текста до край и направете своя избор.

Научете повече относно нашата Политика за Лични данни и Интернет Бисквитки.

Тази информация се показва на вашето устройство, защото настройките на браузера ви предоставят възможност за ползване на някой ваши лични данни описани по-горе. С натискане върху бутона "Съгласен съм" ще затворите това съобщение, като декларирате съгласие за срок от 15 дни считано от днес, че ако продължите да използвате сайта с настоящите настройки ще ни предоставите описаните по-горе лични данни.

СЪГЛАСЕН СЪМ