C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Привет Колеги, да се похваля че имам нова придобивка Geep Grand Cherokee 3.0 CRD. От доста време се оглеждах , ослушвах тази седмица кръстосах нашата Мила Родина неколкократно и най-после се сдобих с един приличен екземпляр. Понеделник регистрация /дано не ме мотаят много/ после едно хубаво обслужване и дано няма скрити подводни камъни |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 CRD дизел, 2007 г.
Честито!Много безаварийни километри! |
![]() |
![]() |
|
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Благодаря |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Grand Cherokee 3.0CRD 2008
|
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 дизел 2005 г.
Честито и от мен! Какви са ти първите впечатления от Джипа? |
![]() |
![]() |
|
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Здравейте Колеги , Благодаря за хубавите пожелания и днес продължавам да поливам новата придобивка PS: Като го регистрирам ще кача снимки че сега е на паркинг и не ми е наблизо Последно редактирано от Tihomir78 (17-09-2017 18:58:20) |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 дизел 2005 г.
Tihomir78 написа:
Благодаря. Питам защото и аз съм се навил някой ден да се сдобия с такъв.Карал съм предишния модел, който също имаше това люлеене. До колкото знам не е заради центъра на тежестта, а заради окачването кагото си извън пътя, за да е гъвкав и да поема релефа така да се каже. Карах и най-новия на тест от БС. Много ми хареса. При него окачването е регулируемо, може да е меко и да люлее, но може и да се направи като спортна кола. И при него забелязах, че седалките са доста твърди, но явно това е тенденция за всички по-нови автомобили. Ще ми бъде интересно да споделиш повече впечатления и след като го подкараш по-сериозно, как ще се държи и какво ще ти бъдат отзивите. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |