C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Собственик на Pt Cruiser 2.4L 2005
Здравейте от скоро съм собственик на ПТ Крузърче доста съм доволен от него супер семейна кола но имам проблем с него който вече седмица не мога да реша започна се първо със работата на мотора на празен ход гаснеше от скоро във ниските обороти (под 2000 ) започна да придърпва натисна ли съединител и ми казва довиждане така сменил съм: Стъпков мотор,Датчик на разпределителен вал,ТПС датчика на дроселовата клапа и свещи няма промяна дори се влошава моля ако някой е имал същия или подобен проблем нека сподели опит |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser; 2.0 бензин; 2001 г.
Самодиагностиката какви кодове за грешки ти показва? |
![]() |
![]() |
|
Колега не записва никакви грешки на живи данни ми излезе че ламбда сондите не работят замерихме ги и се оказа че са дали фира смених ги но проблема си остана поръчал съм сега датчик колянов вал надявам се да реша проблема с него !! |
![]() |
![]() |
|
Kostadinov95 написа:
С какви ги смени?Аз на моя първо сложих универсални на Бош,и веднага след това ми се наложи да търся оригинални. |
![]() |
![]() |
|
Марката е NTK оригинала е на Mopar а тези части се намират хипер трудно но в случая има добри заместители таа поръчал съм датчик колянов вал силно се надявам всичко да е от него ... |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Крайслер Вояджер 2800 CRD. 2007 г
Авточасти за Крайслер, ДОДЖ, JEEP. Не е датчик на колянов вал. |
![]() |
![]() |
|
Колега колата е закачана на 3 диагностики и не излизат грешки почистил съм всяка възможна букса просто няма логика да е нещо друго! |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser; 2.0 бензин; 2001 г.
С какви диагностики сте я закачали? ПТ Крузър има вградена диагностика и е най-точната. Не е нужно да я закачате с друга. |
![]() |
![]() |
|
Колега има селф чек знам но там не можеш да гледаш живи данни закачана е на делфи една аматьорска и професионална има ли значение диагностиката не разбирам при положение че въпроса ми е коренно различен ... помощ в БГ форум пародия .. Последно редактирано от Kostadinov95 (22-03-2020 19:12:30) |
![]() |
![]() |
От: Плевен
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2001 г.
Здравей колега. Навремето след купих колата се появи играене на оборотите и по някога гаснеше. На диагностиката даваше дросел и ТПС. Смених го с нов но пак продължаваше да го прави. След обстоен преглед се оказа че кабела към тпс-а на едно място имаше почти невидимо напукване на изолацията и от там кабела вътре имаше прекъсване. |
![]() |
![]() |
|
Проблема е отстранен оказа се че е от компютъра |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2021 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |