C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler grant voyager 2.8Crd 2007г.
Здравейте колеги,преди 3-4 месеца правих ремонт на четирите дюзи,две бяха зле но ме убедиха да правим всички.При температура под 10 градуса при палене двигателя тресе и пуши бяло за около минута и после е ок.Проверих свещите работят.Много ме дразни това палене,ако на някой му се е случвало и е решил проблема моля да сподели. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Крайслер Вояджер 2800 CRD. 2007 г
Авточасти за Крайслер, ДОДЖ, JEEP. Подгревните свещи как са? |
![]() |
![]() |
|
Работят и свещите и релето |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD Auto, 2006
При мен когато не ми работеше релето (т.е. и свещите) на студено палеше трудно и след запалване работеше с притрисане за 30сек-1мин. Но пушека беше черен. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5 CRD дизел; 2002 г.
lantov написа:
Възможно е. Но колегата не каза да му губи антифриз ,масло. На мен ми звучи по скоро като дюза |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD Auto, 2006
Другото е центровка. Не знам на съвременните дизели как се определя, ама датчиците, които отчитат положението на коляновия вал и разпределителния вал - ако някой е дал фира...няма да впръсква в подходящия момент нафта. |
![]() |
![]() |
|
Прави го само при температура под 10 градуса и само при палене,след това ако не е престояла много дълго да изстине си пали нормално.Може би дюзите припикват на студено,не знам дали се регулират,след ремонт са. Правиха ги в ИПО дизел център. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Voyager 2.5 crd
дюзи, реле или свещи.. явно са ги отремонтирали само на хартия или проверете пак релето |
![]() |
![]() |
|
Здравейте пак,проблема не е решен къде ли не ходих никой не знае от какво е,хвърлих още 400лв. за проби и си е същото,само при палене притриса вдига за малко обороти пуши бяло и след 30сек. се оправя,след това си пали нормално,провериха дюзи свещи реле подгрев на филтъра. Не знам вече какво да проверявам. |
![]() |
![]() |
От: Навсякъде
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.8 CRD 2005
Здравей , |
![]() |
![]() |
|
Здравей,карам с кастрол 5/40 сменям го навреме,сензора показва правилно ако от него взима инфо двигатела иначе забелязах че ако подам леко газ по бързо спира притрисането и пушека, правихме и диагностика нямаше грешка но наскоро прожерих вакумчетата отпред и открих едно спукано коленце на агр отгоре смених го и светна чек,след това на самодиагностика започна да дава P062.0 и P 019.0 и не се трият иначе пак така си пали сутрин. След това няма проблем.Ако някой знае кой прави сериозна диагностика бих направил. Но с тези с таблетите не стана! |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2021 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |