C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Собственик на Voyager 2.5 crd
Здравейте, поради ред проблеми и все предимно от хубавите ни горива да питам нещо като анкета. Къде сипвате нафта на crd-тата? При мен проблемите се отключиха след зареждане на един дружбенски газпром.. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Вояджър 2.5 crd 2003г
Петрол |
![]() |
![]() |
От: София
|
Доволен съм от ОМВ. Преди и аз сипвах на газпром този на цариградско. В началото беше добре но после според мен развалиха горивата |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 дизел 2005 г.
Колега здравей. От София ли си? Пробвай Avia |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 CRD дизел, 2007 г.
ЕКО и Ромпетрол. |
![]() |
![]() |
От: Велико Търново
|
Собственик на Крайслер Вояжер 2.5 ЦРД- 2002г
+1 Еко |
![]() |
![]() |
От: Несебър
|
Собственик на PT CRUISER 2002 Г. 2.0
Шел или Лукойл |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Преди основно на Ромпетрол, но на истински а не франчайз или там както се казва. От доста време на Круиз пък времето ще покаже Последно редактирано от Tihomir78 (26-01-2019 16:38:59) |
![]() |
![]() |
От: Бобошево
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5TD, 2000г / Chrysler Grand Voyager Transformer 2.8 CRD 2006г.
Зареждам най-често в Alex 333 и слагам BARDAHL BDC 60гр на пълен резервоар. При -20°С нямам проблем с паленето и не се забелязва дим. Разход на извънградско 7л/100км. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Voyager 2.5 crd
Тихомир 78 ти си истински късметлия |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Grand Voyager 3.3 л. V6 AWD 2003 г.
Аз зареждам служебните на Кристал в София (кв. Обеля 2) или на Лукойл. |
![]() |
![]() |
|
Здравейте. Зареждам предимно на Еко, тъй като е близо да дома ми. До сега не съм имал проблеми |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Painkiller написа:
Най - вероятно резервоара ти е за чистене това е прекалено често, а особено зимата си е проблем.. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD Auto, 2006
До скоро карах бензинки на бензин и газ (пропан-бутан). Там съм зареждал на различни места без Shell, като най-много на OMV, Лукойл и Еко. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD Auto, 2006
Да Up-нем темата, че от 2 години няма мнения. Да не би да не карате в COVID-а колеги? |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |