Книги     IFD Магазин     CHRYSLER Collection
C H R Y S L E R   C L U B   B U L G A R I A
К Л У Б   НА   С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е   НА   А В Т О М О Б И Л И   О Т   Г Р У П А Т А   C H R Y S L E R   В   Б Ъ Л Г А Р И Я

Билет
2999
Помощ в избора на автомобил

Cruiser 220 CDI

Дискусия
Назад

Здравейте, Cruiser 220 CDI, кожен салон+5 нови гуми от първи собственик, 119000км.- за 3000 лева. Знам, че ако си я купя си остава вечно моя  roll
Какво ще ме посъветвате?

Дата на публикуване
1 |
От: Плевен
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2001 г.

Здравей. А какъв по-точно е въпроса? Дали да си купиш такава кола или търсиш мнение за конкретна обява?

Дата на публикуване
2 |

Круизер, купен от тук от първи собственик, на 119к за 3к - звучи като съкровище!
Толкова нереално, че чак леко съмнително.
Аз бих я взел на момента, след преглед и установяване на историята естествено.

Дата на публикуване
3 |
От: София

Само в България може да се купи кола на 100 000 км (точно и е изтекла гаранцията) за 3000 лв. hmm   Т това си е нова кола. В другите държави какъвто и да е автомобил на тези километри е много скъп, дори и на 200 000 км колите са скъпи. (ако са реално на толкова километри де)

Дата на публикуване
4 |
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
st0ian написа:

Само в България може да се купи кола на 100 000 км (точно и е изтекла гаранцията) за 3000 лв. hmm   Т това си е нова кола. В другите държави какъвто и да е автомобил на тези километри е много скъп, дори и на 200 000 км колите са скъпи. (ако са реално на толкова километри де)

Не е задължително. Според някакви обстоятелства, собственика може да продава запазената си кола по-евтино. Например вече си е купил нова и тази му е в тежест. Хора всякакви.

Дата на публикуване
5 |

Въпроса е, кое е по-добре. За $$$ да купиш кола по-стар модел, но запазена и на малко километри или за сходна цена да вземеш по-нов модел и по-нова година, но на повече километри?  roll

Дата на публикуване
6 |
От: Бургас
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г.
Katya 66 написа:

Здравейте, Cruiser 220 CDI, кожен салон+5 нови гуми от първи собственик, 119000км.- за 3000 лева. Знам, че ако си я купя си остава вечно моя  roll
Какво ще ме посъветвате?

Ако имаш познат който е запознат с марката и модела отидете заедно на оглед, иначе на сервиз да ти направят един преглед. Ама явно ти е на сърце така че смело напред. Цената на нашите автомобили в БГ е сравнително ниска поради по-слабото търсене, а за километрите всичко е много относително ....

Дата на публикуване
7 |

Вижте, не е невъзможно.
Аз съвсем наскоро купих една малка градска колица 2006г на 120хил км. за жената да я търкаля.
Купувана е нова от тук и има сервизна история до ден днешен в сервиза на марката.
Аз самият карам под 10000 км годишно, така че ако я бях изкарал аз от магазина - щеше да е дори на по-малко км за толкова години.
Цената и беше като на останалите на пазара, не беше по-скъпа - 5000лв.
Иска се търсене и търпение.

Дата на публикуване
8 |

Купих я още тогава и не съжалявам. Някой завистник ми е метнал нещо тия дни от балкона си и ми е пукнато леко предното стъкло, но без гараж е така.
Много съм доволна и много и се кефя.

Дата на публикуване
9 |
Бързи
връзки
Автомобили
Общност
Частни обяви
Проверете историята на
Вашия автомобил

МОДЕЛИ

Cheysler PT Cruiser
Chrysler Sebring
Chrysler 300
Chrysler Voyager

Всички

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МОДЕЛИ

Автомобили за полицията
Товарни и бизнес автомобили
ТОВА Е CHRYSLER

Информация за марката
Кратка история
Пълна история
Интерактивно представяне
Корпорацията
Последни новини
Сувенири и подаръци
Мобилни приложения

DriveSRT ®
Chrysler 300 SRT ®
КОМУНИКАЦИИ И ТЕХНОЛОГИИ

Uconnect ® Technology
SiriusXM Satellite Radio
Bluetooth ® Support

ЗА СОБСТВЕНИЦИ

Влезте в профила си
Моето превозно средство
Сервизни Ръководства
Сервизни отзовавания
Контактна анкета
ПОЛЕЗНО

Програма за достъпност
Горивна ефективност
Конкурентни сравнения
Брошури и каталози
Chrysler по света

НАМЕРЕТЕ

Намерете дилър
Търсене на информация
Клубни събития

© 2023   Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе.
Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение.

За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България

Вашите данни
Моля, прочетете текста до край и направете своя избор.

Научете повече относно нашата Политика за Лични данни и Интернет Бисквитки.

Тази информация се показва на вашето устройство, защото настройките на браузера ви предоставят възможност за ползване на някой ваши лични данни описани по-горе. С натискане върху бутона "Съгласен съм" ще затворите това съобщение, като декларирате съгласие за срок от 15 дни считано от днес, че ако продължите да използвате сайта с настоящите настройки ще ни предоставите описаните по-горе лични данни.

СЪГЛАСЕН СЪМ