Книги     IFD Магазин     CHRYSLER Collection
C H R Y S L E R   C L U B   B U L G A R I A
К Л У Б   НА   С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е   НА   А В Т О М О Б И Л И   О Т   Г Р У П А Т А   C H R Y S L E R   В   Б Ъ Л Г А Р И Я

Билет
3175
Chrysler Voyager

Колата загрява

Дискусия
Назад
От: Русе
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 CRD дизел, 2003 г.

Привет, знайни и незнайни Крайслерджии. Надявам сте добре, корабите също. Моля за каквото и да е съдействие, относно този гаден проблем. Колата загрява на дълъг път. Темостат сменян преди 2 години, не плюе въздух в казанчето, не тече от никъде, не надува. Просто съм сащисан. До 100- 150 км е нормална температурата, после започва да вдига. Без значение с клима или но.
В Русе 4ма майстори отказаха да помогнат.Ако някой се е сблъсквал със сходен симптом, моля да сподели опита си.
Поздрави, и яко лято.

Дата на публикуване
1 |
От: Кюстендил
Собственик на Voyager 2.8 CRD 2006

Защо не опиташ промиване на охл.система и хубаво измиване на на радиатора с водоструйка?

Дата на публикуване
2 |
Собственик на Крайслер, гранд вояджер, 3.3,1998г.

Измиване на радиаторите.

Дата на публикуване
3 |

Колеги, за съжаление е гарнитура на главата. Мерихме за СО във охлаждащата течност, и излезе наличие!
Ако на някой нещо му трябва, пишете. Мерцедесов мотор с верига. Цялата ще склоня да я дам за 2 бона.  Има винетка до края на годината, ако някой има заинтересован, да пише.

Дата на публикуване
4 |

Мотора е VM не е Мерцедес

съжалявам за случката

Последно редактирано от dimitarhp (07-07-2021 21:01:38)

Дата на публикуване
5 |

Колега, колите излизат с 2 мотора, темата много е дъвкана. Основни разлики: VM моторите са с ремък, мерцедесовия с верига, и на централното, и под капака пише Daimler Chrysler.

Дата на публикуване
6 |

Няма нужда да се дъвче много един лесно проверим факт.Дизелите на този модел наистина са два,R 425 DOHC слаган на ръчна кутия,R 428 DOHC слаган на автомат.И двата са на VM.Пише ти Daimler Chrysler защото е произведен от Daimler Chrysler.На моето бензиново PT пише същото.BTW,Мерцедесов дизел се слагат на Крайслер 300ц,и на ПТ круизер.

Дата на публикуване
7 |
Собственик на Chrysler grand voyager 2.8crd 2007

2003г, дизелов кораб с верига има ли? Незнам за такова животно. До колкото съм чел са 2.5 и 2.8 VM, 2.8 са само автомати.

Дата на публикуване
8 |

Пичове, ще я правя! Толков ми е служила... Ще държа в течение. До тук стигнахме до дюзите, запекли са..продължаваме!

Дата на публикуване
9 |
Собственик на Chrysler grand voyager 2.8crd 2007

Добро решение. Не си заслужава заради една гарнитура да се продава, ако като цяло е читава де....
Имам познати който като им дойде време за обслужване и пускат обява big_smile . Всеки си знае, успех с ремонта и много безаварийни след това.

Дата на публикуване
10 |
От: Велико Търново

Мотора си е чист италиянец и е с ремък.Няма Вояджер 2003г. с Мерцедесов двигател.

Дата на публикуване
11 |
От: Бургас
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г.
bullet_rs написа:

Колеги, за съжаление е гарнитура на главата. Мерихме за СО във охлаждащата течност, и излезе наличие!
Ако на някой нещо му трябва, пишете. Мерцедесов мотор с верига. Цялата ще склоня да я дам за 2 бона.  Има винетка до края на годината, ако някой има заинтересован, да пише.

Колега оправи си проблема със загряването, че да не се стигне пак до гарнитура.

Дата на публикуване
12 |

За съжаление, колата няма да може да се оправи, затегнали са дюзите яко. Искаха да ги вадим с хидравлика, за по 150 лева на дюза, при условие, че могат да се скъсат. Както и да е, аз си купих друга кола, но сега Крайслера е за продан. Снет е от отчет, има всичко + печка, джанти 2 комплета, гуми, Имам нови накладки брембо, предни, и нови тампони за двигателя (немонтирани). Ако на някой му трябват части, на символични цени са за хората от форума. Пишете.Ще побликувам обявата със снимки в раздел купува-продава, както му си е реда.
Приятно ми беше с Вас, бъдете умни.

Дата на публикуване
13 |
Бързи
връзки
Автомобили
Общност
Частни обяви
Проверете историята на
Вашия автомобил

МОДЕЛИ

Cheysler PT Cruiser
Chrysler Sebring
Chrysler 300
Chrysler Voyager

Всички

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МОДЕЛИ

Автомобили за полицията
Товарни и бизнес автомобили
ТОВА Е CHRYSLER

Информация за марката
Кратка история
Пълна история
Интерактивно представяне
Корпорацията
Последни новини
Сувенири и подаръци
Мобилни приложения

DriveSRT ®
Chrysler 300 SRT ®
КОМУНИКАЦИИ И ТЕХНОЛОГИИ

Uconnect ® Technology
SiriusXM Satellite Radio
Bluetooth ® Support

ЗА СОБСТВЕНИЦИ

Влезте в профила си
Моето превозно средство
Сервизни Ръководства
Сервизни отзовавания
Контактна анкета
ПОЛЕЗНО

Програма за достъпност
Горивна ефективност
Конкурентни сравнения
Брошури и каталози
Chrysler по света

НАМЕРЕТЕ

Намерете дилър
Търсене на информация
Клубни събития

© 2023   Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе.
Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение.

За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България

Вашите данни
Моля, прочетете текста до край и направете своя избор.

Научете повече относно нашата Политика за Лични данни и Интернет Бисквитки.

Тази информация се показва на вашето устройство, защото настройките на браузера ви предоставят възможност за ползване на някой ваши лични данни описани по-горе. С натискане върху бутона "Съгласен съм" ще затворите това съобщение, като декларирате съгласие за срок от 15 дни считано от днес, че ако продължите да използвате сайта с настоящите настройки ще ни предоставите описаните по-горе лични данни.

СЪГЛАСЕН СЪМ