C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler, 300C, 2.7, 2011
привет приятели |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
Може да са различни причините. От лошо масло, гумички клапани и се стигне до сегменти.... |
![]() |
![]() |
|
Miro написа:
Такъв проблем е имал всеки който е притежавал коли. Карал съм 2 Тойоти и двете харчеха много масло. Имал съм и БМВ 320 и то харчеше много масло, Хонда Акорд, Фолксвагени, Рено и други марки също са ми похарчвали,така че не е нещо не познато а и аз не го отчитам толкова като проблем сипвам и карам. Освен ако не е 5 литра на 1000 км тогава със сигурност си за ремонт. Последно редактирано от st0ian (17-08-2018 23:13:54) |
![]() |
![]() |
|
Собственик на 300C и GrandVoyager 3.3
Колега, аз карам 3.5 - 1 литър на 1500 км . , крайслерите са така .. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Grand Cherokee 3.0CRD 2008
alex190 написа:
Технически изправен двигател не трябва да има никакъв разход на масло! |
![]() |
![]() |
|
alex190 написа:
Колега за смяна на сегменти си |
![]() |
![]() |
|
Собственик на 300C и GrandVoyager 3.3
Вероятно е така , ама в техническия паспорт на колата дават разход на масло до литър на 1000 км. при интензивно каране .. |
![]() |
![]() |
|
на мен ми губи половин литър за 10000 км, при положение, че една гарнитура на егр-а ми сълзи. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Crossfire, 3.2 бензин, 2004 г.
alex190 написа:
Колега предполагам това е ирония |
![]() |
![]() |
|
Двигателя го провери майстор и по неговите думи няма нужда от ремонт (а и на звук и вибрации си е перфектен - както се казва мърка) чувал съм че от газта се появяват някакви налепи по двигателя и обмислям някакво почистване и аз не знам още точно какво на първото обслужване сложих 10w40 comma като мина 5000км ще пиша отново какво става - ако намеря от къде идва това горене ще споделя |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Колега какво масло дават за твоя мотор? Слагай препоръчваното и не се занимавай с добавки. Между мин и макс може би разликата е около 0.5 l. Съответно между средата и мин са 0.25 l което за 5000 км не е много. Е следващите 5000 по бързо ще намаля но ще го следиш. Друг въпрос къде са ти основно километрите градско извънградско или смесено.... |
![]() |
![]() |
|
ами няма какво толкова да "търсиш" - загубата идва или от теч, или от маслени сегменти, или от клапани! Последно редактирано от vkk1 (24-08-2018 21:59:18) |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Крайслер Вояджер 2800 CRD. 2007 г
Авточасти за Крайслер, ДОДЖ, JEEP. Miro написа:
Как 10/40 ![]() |
![]() |
![]() |
|
Ами майстора ми такова масло е решил и е сложил |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел
alex190 написа:
Купените от вторични сурвани са така. ***последния крайцер го карам от 11 години масло не съм доливал, колкото сипя толкова точа, при това с вискозитет 5/30 2.7 е на мерцедес би трябвало да е по добър от VM Motori Последно редактирано от Hri100 (22-01-2022 01:11:32) |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |