C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Здравейте, |
![]() |
![]() |
|
Здравей колега аз имам вояжер 2,5 црд имам го от година и малко бачкам в норвегия тока зимата става -30 гра. Иняма да ти кажа че си пали като бензин .За мене е железен купих го уж на 130000 км ама не сам сигорен. и не е на мерцедес а си е на краислер.И на мен така ми казваха че бил на мерцедес маистори на бас се хващаха че е нч мерцедес или алфа ама като го видят и ахваат не били виждали такав двигател |
![]() |
![]() |
От: СОФИЯ
|
нема да е срамно и аз да си попитам за тези джигатели и самите модели. Каде са им кусурите? Един търговец ми предлага да ми купи моя вояджер и да му дам още 5000 лв. та затова си разпитвам.... |
![]() |
![]() |
|
Ами да ти кажа аз сам много доволен 'за сега де' доста километри навартях с него до норвегия и обратно ,ми да ти кажа като се замисля не съм я спирал от как сам го купил,до сега само термостат смених ,но така я купих стана на бързо не я доугледах.купих го от тука и ми излезна 500 в българия в мерцедес ми го предлагаха на 470 преди една година сега може да е паднал,лошото е че не можеш да си го смениш сам освен ако нямаш сервиз.мисля че е железен но нали знаеш късмет |
![]() |
![]() |
|
Здравейте, |
![]() |
![]() |
|
![]() тук има данни за двигаделите на Пътешественика , дано да ти е от полза . Но аз доколкото занам този мотор CRD си е разработка на VM |
![]() |
![]() |
От: гр СОФИЯ
|
здрасти колега за 2,5срд мотора е сащия като стария разликата е само че е изцеден до края от коне ,а за 2,8срд мотора е отново на vm да доста по добър малко по тежак за обслужване заради ангренажните ремаци но като всеки автомобил единствено дюзите са като на мерцедеса и то защото са на бош така че няма нищо лошо желаяти успех със избора |
![]() |
![]() |
|
Няма крайслер с ДВГ от мерцедес. Всички дизелови модели са на VM мотори. Само Grand Cherokee 2.7cdi e с мотор на мерцедес ML 270. И той е голям боклук, главата му тече като лейка антифриз на 70% от колите. |
![]() |
![]() |
|
Благодаря на съфорумците за отговора, който ме задоволява до известна степен и съвпада с това, което смятах, че е най-вероятно. И още малко нахалство ако разрешите ...... та какво ви е мнението за 2,5 CRD конкретно? Предимства и недостатъци спрямо стария 2,5 TD? |
![]() |
![]() |
|
Ако имаш пари купувай 2,5 ЦРД , ако ли не 2,5 ТД............ |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Voyager 2.5 Turbo Diesel 2000
Има ли колега от форума с Voyager 2.5/2.8 CRD ? Нека да напише по-подробно за колата и най-вече за мотора. Като например: километри (колко е изминал, какво е сменил), разход на гориво, обслужване, ремонт и т.н. |
![]() |
![]() |
|
Колега конкретен отговор на твоя въпрос няма защото става дума за коли втора употреба. Дори някои колега да ти каже, че кара точно такъв и няма никакви проблеми с него това не е гаранция какво ще купиш ти, и обратното. Така, че ти сам трябва да си вземеш решение и ако уцелиш с подържана преди това кола няма да имаш проблем. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Voyager 2.5 Turbo Diesel 2000
Уважаеми колега Sportakus, Не това имам впредвид. Ясно ми е, че като си купуваш употребявана кола, все едно си взел е___а жена. Гаранция - Франция. Имам впредвид следното: Ей такива неща колега Sportakus |
![]() |
![]() |
|
Колега, и за пояснението което си ми написал отговора ми е същия, тоест каквото и да се е случвало на други колеги и каквото и да им се е налагало да сменят то не означава, че ще се случи и на теб или на мен и т.н.. Да не говорим за цени на частите, там пък една и съща част можеш да е купиш на пет различни цени такаче това имам впредвид. |
![]() |
![]() |
|
С извинение.... пред бъдещите евентуални колеги, Аз, не притежавам въпросното возило, с въпросния двигател и това опредлено не ми помага в избора. Имам чувството, че за последните 2 седмици от както се интересувам за покупката на такова МПС, мога да дам почвече съвети от теб. Това от което GAtan и аз се интересуваме,са какви са евентуалните проблеми. П.П. А ако искаш можеш и за правописа ми да се заядеш. GAtan пиши на лични да ти пратя каквато документация имам. Прерових един руски сайт и извадих много нещо. |
![]() |
![]() |
|
абе пич що не четеш,човека се интересува от crd двигател който е на мерцедес и нема нищо общо с VM-motori който от 97-98 г. са собственост на руснаци,а преди това е бил големия брат американец.значи спокойно можеш да си го купиш понеже е немски мотора,па после ти ще си му береш гайлето. |
![]() |
![]() |
|
Абе пич, да ти кажа що не се "поразходиш" в сайта ![]() И по-специално ![]() Малко цитат: The Voyager, the world's biggest selling MPV, is built at the Magna Steyr plant in Graz (Austria). VM has been supplying engines for this vehicle since 1992. The current vehicle is available with two engine options: a 2.5L manual transmission and 2.8L automatic transmission with respective power ratings of 105 kW and 110 kW. И става въпрос за такъв автомобил ![]() Ако не разбираш "since 1992", значи след 1992, а не "между 97-98". Аз толкова силно се итересувах от тая машина, че пратих братовчеда, който случайно живее на 30 км от Болоня, да провери. И наистина там се правят двигателите, и брошури вече имам. А и случайно второто му висше е ДВГ. И за предовратя по-нататъщното заяждане - нека има мнения по същество, а не това чух от един автомонтьор, дето ремонтира ЗИЛ. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на CRYSLER GRAND VOYAGER 2.5 TD 2000г.
Писането на Български с Латински букви е като писането с лайно по стена...... чете се, но е неприятно! Ей,еееееееееееееееей новобранците айде с по-мекия брус ако обичате |
![]() |
![]() |
|
Виж колега, има е дна тема : Слабости на Вояджер. Прочети я преди да пишеш !!!!! или пък пиши си лошо нема.... |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Вояджър 2.8 crd automat
Ванчини и Мартели са моторите . ПОЛзват се от Алфа , лондонските факсита и ...ГАЗ ... 49% от завода е собственост на ГАЗ .... |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел
Ако те интересуват мотори на Мерцедес се загледий във Вито или МЛ, на другия следовател : Последно редактирано от Hri100 (17-11-2022 07:09:43) |
![]() |
![]() |
От: Бобошево
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5TD, 2000г / Chrysler Grand Voyager Transformer 2.8 CRD 2006г.
Здравейте съфорумци, |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |