Собственик на Chrysler Grand Voyager, 2.8 CRD, 2004 г.
Ford Focus, 1,4 1999 г.
Здравейте, пускам първо обявата тук, защото не искам да изглеждам като търговец. Разведох се пролетта, взех си кредит и си купих апартамент. Сметките по ремонта и обзавеждането ми излязоха криви. Така че се налага да се разделя с крайслера. Жалко, защото ми е идеалния автомобил. Но няма как.
Гранд Вояджър 2004 година, 2,8 тд.
Автомобила е перфектно обслужен, преди 4500 км масло, термостат, антифриз, филтри ремъци, ролки - както си пише по книгите. Междувременно нов радиатор и разширително казанче, 2 тамнона - на двигател и скоростна кутия, 3-тия също е сменен но по-отдавна. Лагер преден десен. . Нов таван, стария се разлепи миналата година, но тази пролет го направих.Нов акумулатор. Това си ми бяха текущи ремонти, не съм мислил да го продавам. С нови летни гуми е на 4500 км.
Следващото което трябваше да си оправя е централното заключване. Отказа преди време и с дистанционното не работи. Също така има ръжда по калниците. Тук таме диодчета не светят по копчетата.
Септември 7 човека Варна - Анталия - Памиккале - Ефес -Варна - 2600 км, 8,1 /100. Не съм от икономичните карачи. Преди 6 години същия маршрут но с малки деца в колата - 7,2 /100 - крарах доста по-разумно. Във Варна градско ми е между 10 и 13 /100
ена подарък - 7000 лв. (от пролетта до сега съм вакарал в него 6000 лв. Ако не ви притеснява ръждата просто сядаш и караш.
тел. 0878 415685
Огледа и проба по всяко време. Колата е във Варна карам я всеки ден.