C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager 4th 2.8 CRD 2007
Здравейте и благодаря за приема! Първата грешка, до колкото разбрах е относно дебитомера, който ще бъде проверен. Някой може ли даде пояснения относно p1601? Колата върви добре, но като симптом - пали от 2-3 завъртане без значение топла или студена. Относно паленето предишния собственик твърди, че е следствие на недобре направен ключ, правен по ключалката - възможно ли е? |
![]() |
![]() |
От: Велико Търново
|
Собственик на Крайслер Вояжер 2.5 ЦРД- 2002г
Здравей. Погледни как са ти подгревните свещи! Вероятно е тръгнал и датчика на коляновия вал, провери и него. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager 4th 2.8 CRD 2007
Мерси за насоките, Георги. Като елиминирам проблема ще пиша. |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел
GeorgiIvanov написа:
С цялото ми уважение, като нищо не разбираш не е редно да пращаш хората за зелен хайвер. -дебитомера / намира се след въздушния филтър - почистване с мотип контакт клинер номер 090505 (ползвам само този за комп. и скъпа електроника и е ок), ако не стане с него нов, ( преди време боша беше към 500лв) -със същия спрей почистваш буксите и гнездата на всички ел. блокове 6-7 бр. по спомнен, има при мотора 3бр, в купето под таблото 3бр - боди модула е най вероятно, и в багажника 1 - реле мигачи и патронник на едно са ( малко вероятно да е от тях) ВАЖНО Е ДА ЧАКАЩ ПОНЕ 30 МИНУТИ ПРЕДИ ДА СЛОЖИШ БУКСИТЕ ОБРАТНО, ГУМЕНИТЕ ПРЪСТЕНИ СЕ РАЗДУВАТ ОТ ПРЕПАРАТА !!!!! и се късат ако не изчакаш да се възстановят ( изветреят от клинера). ако не стане има протрит кабел някъде по пистите, там вече е олелия ( на мен ми отне 4 дни, за същия проблем открих 3 къси) успех пп Последно редактирано от Hri100 (21-01-2022 19:37:35) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел
Vesko_48 написа:
тук са кодовете за волга))) има разлика при марките за крайслер е съществена. |
![]() |
![]() |
От: Бобошево
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5TD, 2000г / Chrysler Grand Voyager Transformer 2.8 CRD 2006г.
Здравейте, аз съм със същия мотор / 2006 / и няма MAF, a MAP sensor OEM: 0281002437. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |