Книги     IFD Магазин     CHRYSLER Collection
C H R Y S L E R   C L U B   B U L G A R I A
К Л У Б   НА   С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е   НА   А В Т О М О Б И Л И   О Т   Г Р У П А Т А   C H R Y S L E R   В   Б Ъ Л Г А Р И Я

Билет
3173
Chrysler Voyager

Вояджер 2.8 CRD 2007 грешки P0100 и P1601

Дискусия
Назад
Собственик на Chrysler Voyager 4th 2.8 CRD 2007

Здравейте и благодаря за приема!
При самодиагностика колата дава следните грешки:
P0100 - Mass air flow (MAF) sensor
P1601 - Serial comunication  problem whit device 1

Първата грешка, до колкото разбрах е относно дебитомера, който ще бъде проверен. Някой може ли даде пояснения относно p1601? Колата върви добре, но като симптом - пали от 2-3 завъртане без значение топла или студена. Относно паленето предишния собственик твърди, че е следствие на недобре направен ключ, правен по ключалката - възможно ли е?
Voyager 4 2.8 CRD 2007

Дата на публикуване
1 |
От: Велико Търново
Собственик на Крайслер Вояжер 2.5 ЦРД- 2002г

Здравей. Погледни как са ти подгревните свещи! Вероятно е тръгнал и датчика на коляновия вал, провери и него.

Дата на публикуване
2 |
Собственик на Chrysler Voyager 4th 2.8 CRD 2007

Мерси за насоките, Георги. Като елиминирам проблема ще пиша.

Дата на публикуване
3 |
От: София
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел
GeorgiIvanov написа:

Здравей. Погледни как са ти подгревните свещи! Вероятно е тръгнал и датчика на коляновия вал, провери и него.

С цялото ми уважение, като нищо не разбираш не е редно да пращаш хората за зелен хайвер.

-дебитомера / намира се след въздушния филтър - почистване с мотип контакт клинер номер 090505 (ползвам само този за комп. и скъпа електроника и е ок), ако не стане с него нов, ( преди време боша беше към 500лв)

-със същия спрей почистваш буксите и гнездата на всички ел. блокове  6-7 бр. по спомнен, има при мотора 3бр, в купето под таблото 3бр - боди модула е най вероятно, и в багажника 1 - реле мигачи и патронник на едно са ( малко вероятно да е от тях) ВАЖНО Е ДА ЧАКАЩ ПОНЕ 30 МИНУТИ ПРЕДИ ДА СЛОЖИШ БУКСИТЕ ОБРАТНО, ГУМЕНИТЕ ПРЪСТЕНИ СЕ РАЗДУВАТ ОТ ПРЕПАРАТА !!!!! и се късат ако не изчакаш да се възстановят ( изветреят от клинера). ако не стане има протрит кабел някъде по пистите, там вече е олелия ( на мен ми отне 4 дни, за същия проблем открих 3 къси)

успех

пп
- е за P0100
- е за P1601

Последно редактирано от Hri100 (21-01-2022 19:37:35)

Дата на публикуване
4 |

тук са кодовете

Дата на публикуване
5 |
От: София
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел
Vesko_48 написа:

тук са кодовете

тук са кодовете за волга))) има разлика при марките за крайслер е съществена.

Дата на публикуване
6 |
От: Бобошево
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5TD, 2000г / Chrysler Grand Voyager Transformer 2.8 CRD 2006г.

Здравейте, аз съм със същия мотор / 2006 / и няма MAF, a MAP sensor OEM: 0281002437.
Map Manifold Air Pressure Boost Sensor For Vauxhall Opel for Zafira Bosch 0281002437.

Дата на публикуване
7 |
Бързи
връзки
Автомобили
Общност
Частни обяви
Проверете историята на
Вашия автомобил

МОДЕЛИ

Cheysler PT Cruiser
Chrysler Sebring
Chrysler 300
Chrysler Voyager

Всички

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МОДЕЛИ

Автомобили за полицията
Товарни и бизнес автомобили
ТОВА Е CHRYSLER

Информация за марката
Кратка история
Пълна история
Интерактивно представяне
Корпорацията
Последни новини
Сувенири и подаръци
Мобилни приложения

DriveSRT ®
Chrysler 300 SRT ®
КОМУНИКАЦИИ И ТЕХНОЛОГИИ

Uconnect ® Technology
SiriusXM Satellite Radio
Bluetooth ® Support

ЗА СОБСТВЕНИЦИ

Влезте в профила си
Моето превозно средство
Сервизни Ръководства
Сервизни отзовавания
Контактна анкета
ПОЛЕЗНО

Програма за достъпност
Горивна ефективност
Конкурентни сравнения
Брошури и каталози
Chrysler по света

НАМЕРЕТЕ

Намерете дилър
Търсене на информация
Клубни събития

© 2023   Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе.
Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение.

За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България

Вашите данни
Моля, прочетете текста до край и направете своя избор.

Научете повече относно нашата Политика за Лични данни и Интернет Бисквитки.

Тази информация се показва на вашето устройство, защото настройките на браузера ви предоставят възможност за ползване на някой ваши лични данни описани по-горе. С натискане върху бутона "Съгласен съм" ще затворите това съобщение, като декларирате съгласие за срок от 15 дни считано от днес, че ако продължите да използвате сайта с настоящите настройки ще ни предоставите описаните по-горе лични данни.

СЪГЛАСЕН СЪМ