C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Собственик на 2,5 V6 24V пък и кабрио,какво му трябва повече на човек
Да ви се похваля, моята приятелка Лилето, знаете я, си купи Чероки 4,0 лимитед. много е доволна |
![]() |
![]() |
От: гр.Лом
|
Е честито да и е на Лилето,да си го кара базаварийно и милиони километри!! |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Plymouth Grand Voyager 3.3 V6 - Истински Американец, голЕм, як и лаком
За да научиш повече за пътя пред теб, питай тези, които се връщат! Четох в другия форум, и за Черока и за Лилето. Все красиви "неща" се събират покрай теб - браво ! А на Лили - честита Жипка, да те вози из горите на пикници. |
![]() |
![]() |
|
Мерси, като направим сбирка с него ще дойдем, че и без това Крайслера съм го зазимил. Хубаво и е джипчето, има още неща за правене но е добра машина определено. |
![]() |
![]() |
|
![]() Вчера къде го зарових звера ![]() |
![]() |
![]() |
От: София/Пловдив
|
Собственик на Chrysler Sebring 2.0 бензин, 2001
Колега, как е черокито с разхода? P.S. Между другото много ме радва като чуя за жена, която да си купи чероки, повечето искат полота, корси, а-класи и подобни бълхи |
![]() |
![]() |
|
А моята си избра VOYAGER,и си го кара със страшна сила |
![]() |
![]() |
|
Добре е с разхода хапва си добре ![]() |
![]() |
![]() |
|
Аз сега карам Гранд 5.2 осмак, и искам да го сменям заради разхода. Значи ако ми трябва икономична джипка, няма да се насочвам към чероки Нещо на това клипче буксуват само предните, това нормално ли е? Един колега от форума има части за черокита, скоро си взимах части от него (cry little kid - има обява в "продава" за два вояджъра на части) Между другото ако на някой му потрябва стегнат гранд с V8 пишете ми |
![]() |
![]() |
|
Нормално е да се вижда, че върти само предното, то е 4х4 с блокаж на среден деф, и ЛСД на заден, което ще рече че при блокиран среден остават предния и задния свободни и се въртят 2 от 4те колелета, ЛСД деф на задния мост предава усилие и на 2те гуми, но понеже едната е натоварена много, то после се вижда колко е натисната той не успява да я завърти и се върти само по-отпуснатата, реално се въртят 2 от 4те, ако 2те задни са в сходна ситуация ще се въртят 3 от 4те гуми, като 1 от 2те задни ще е с по-малко мощност. Голяма заблуда е че 4х4 се въртят 4те гуми. Колега дай повече инфо за Гранда, то 20-22 газ е перфектно за джип, ако ще и Витарка 1,6 пак под 15 не пада та и повече. Дай повечко инфо снимки и ще се отървеш лесно, но дали си струва е друг въпрос ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Радвам се че се намерихме Jeep-аджии в нашия форум Грандът е ZJ 94-та година, 5.2 V8, 211 коня, с газов инжекцион. Гори си 20-22 на градско, по магистралата пада до към 15-16. Въпреки възрастта си е перфектен, няма ръжди, пали от половин оборот и в най-големия студ и не гори масло Идеята ми е да си взема по-икономично джипче, което да става и за градска кола, и за лек офроуд, и да продам джипа и колата (колата разбира се е крайслер - себринг 2.0, за нея съм пуснал обява в "продава"). |
![]() |
![]() |
|
Не мисля, че ще намериш нещо по-добро от това. Витара да вземеш под 15 газ няма да видиш. Тоя става и за офроуд и за магистрала и за всичко. Фултайм е когато и 3те ДЕФ са отключени, тогава се въртят всички колала и се предава усилие и на 2та моста но през деф, парт таим е с заключен среден и се предава и на преден и на заден мост, боксуват колела и от предния и от задния мост. |
![]() |
![]() |
|
Ето я и моята машина: ![]() В началото на 2011-та ми струваше 7500 лв, но едва ли сега ще ѝ взема дори близко до тази цена. Но все пак май съм готов да се разделя с нея, давайте ми предложения |
![]() |
![]() |
|
Браво.Отлично запазен екземпляр.Ако нямах Дурангото веднага скачах вътре. |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
cabrioV6 написа:
VITARA 1.6 8V-10л./100км. газ.Само на един мост обаче и на асФалт |
![]() |
![]() |
|
Pavkata_svt написа:
Това си е супер разход за джипка, иначе то ако говорим за офроуд на два моста по-скоро разходът ще се мери на час (май почваме да разводняваме темата, може да пуснем една отделна за джипки |
![]() |
![]() |
|
И в тая става, 10/100 газ за витара е много оптимистично |
![]() |
![]() |
|
Колеги, като оставя джипката малко по-дълго без да я паля - примерно около седмица - и после пали, но трудно поддържа обороти докато загрее. Някой има ли представа от какво може да е? (Гранд ZJ 5.2 V8 - за който си говорихме по-нагоре в темата) |
![]() |
![]() |
|
Докато навакса да качи гориво, може да е, може дюзи да залепват и да не впръскват, но според мен след като го прави само след дълго стоене не е проблем. |
![]() |
![]() |
|
Колеги имам такъв гран чероки 4.0 за части така че ако ви потрябва нещо свиркайте,ще пимагам с каквото може. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |