C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Здравейте, след усилено търсене на форуми по света най- накрая се натъкнах а този БГ форум. 6+ на създатлите на форума ама що толкоз малко мнения за другите модели (не казвам това за Вояджъра) аиде малко активност де. |
![]() |
![]() |
|
Здравей и поздравления за добрия избор! Твоята машина наистина е рядка за БГ, но може би е въпрос на време още някой да се включи и да обмените инфо... Аз досега с кабриолет не съм се сблъсквал и не мога да ти препоръчам нищо за гюрука. Все пак съм сигурен, че най-малкото някой колега със стратус или себринг кабрио, би могъл да е от полза. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на 2,5 V6 24V пък и кабрио,какво му трябва повече на човек
Имал съм Фантом което е пак лебарон,не беше кабрио и не беше в бг.С турбо беше и много вървеше,за гюрука немога да помогна моя е чисто нов(така я купих колата). |
![]() |
![]() |
|
Собственик на 88'Chrysler LeBaron2.2t convertible
95'Chrysler Neon 2.0 03'Dodge Neon R/T и още няколко американски и европеиски има един черен chrysler lebaron по София с бежов гюрук |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Le baron 3.0 V6 1992г.
Всяко препятствие се преодолява с настойчивост. /Леонардо да Винчи/ Горд собственик сам но не на кабриото. Черен седан 3000 V6 92год. и страхотна кола. |
![]() |
![]() |
|
От ибея е най-добрия вариант според мен за покрив около 150 долара + доставката излиза.Вземам тези дни Лебарон за съпругата ми :mrgreen: и дано има някой запознат за да обменям и аз опит. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Няма нищо по-загадъчно от консерва без етикет...
И аз съм собственик от 2 седмици на Ле барон, твърд таван , много весела колица-убавица |
![]() |
![]() |
|
vasilan написа:
Коя година е LeBaron-a? Дай повече информация за него. Покажи снимки да го видим |
![]() |
![]() |
|
93' 3000 см3, автомат, снимки ще кача утре, вчера през нощта сменявах горивен маркуч - от стояне пресъхнал, радиатор нов... абе има си кусури ама пусто мерак, през 95' карах такъв кабрио и си ми остана на сърце |
![]() |
![]() |
|
Барона е страхотна класика и много здрава машина. Имах такъв модел 92 американски 2.5 Турбо, за 6 години така и не можах да го счупя. Единствения му проблем беше разхода на гориво |
![]() |
![]() |
|
А някой да има една емблема за задния капак у повече |
![]() |
![]() |
|
Имам въпрос колеги, някой знае ли за какво служи едно лостче от ляво на волана на барона ??????? Движи се само напред, няма никакъв ефект |
![]() |
![]() |
|
Въпросното лостче служи за вертикално позициониране на волана |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |