C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Интересува ме къде се намира този номер? Трябва ми, защото искам да прехвърля колата в КАТ, но не мога да го намеря.. |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на който не пие от кръчмата, пие от аптеката!!!!!!
за кой двигател става дума??? |
![]() |
![]() |
|
В кат ще си го намерят.Ако не искат,вдигаш скандал и ще свършат работа. |
![]() |
![]() |
|
не разчитай въобще на кат, точно по същия въпрос ме държаха там 2 дни да им е......а май.....та !!! |
![]() |
![]() |
|
viewtopic.php?f=10&t=222&p=1602&hilit=%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80+%D0%BD%D0%B0+%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB#p1602Uf |
![]() |
![]() |
|
Става въпрос за 2,5 TDI 94год. |
![]() |
![]() |
От: Пловдив
|
Собственик на chrysler voyager 2,4 LE automatic 2000 г.
Бензиновите мотори нямат номер или само моя няма , в КАТ го търсиха -търсиха и накрая един по-отворен погледна и каза че тези коли излизат без номера на двигателите щот не били европейска зглобка .Сега на големия талон сам без номер на мотора а и без номер на мотора беше регистрирана и в Италия. |
![]() |
![]() |
|
dackooo написа:
Всички двигатели си имат номер, но в нормалните държави двигателя се води един вид консуматив, и номера им е само производствен. И няма нищо по-хубаво от това да си регистриран без номер на двигателя, мен ме държаха 2 дни в кат докато го намерят. |
![]() |
![]() |
TevyTalty
|
Номера ти се намира зад компресора на климатика на блока е набит номера , по-принцип не се вижда лесно и на другарите в КАТ не им се занимава за това пишат "не се чете" а иначе става въпрос за 4 болта |
![]() |
![]() |
|
А къде се намира номерът на двигателя за Voyager 2.8 |
![]() |
![]() |
От: Кюстендил
|
Собственик на Voyager 2.8 CRD 2006
На 2.8 се пише "без номер" в талона. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.0 бензин/газ, 1999 г.
Chrysler Voyager, 2.4 бензин/газ, 2005 г. За двигател бензин 2.0 имах проблем с регистрацията в КАТ Перник, заядоха се маймуните и се разкарвах на някаква измислена фиктивна комисия. После си изсмукаха от пръстите - не се чете поради корозия За двигател бензин 2.4 пише не се чете |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел
Двигателя е част ( консуматив ), да не ви притеснява, че е без номер. Поздрави |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |