C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: София
|
Собственик на Убавеца ми: CHRYSLER GRAND VOYAGER LX 3,3L AWD 2001.
При мен стана така ( Grand Voyager 3.3 v6 AWD 2001 ): Забравих за проблема Само не разбрах дали са натрупани при тестовете или продължава да трупа грешки. Някакви идеи? |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
nickranger написа:
Лампата е заради ламбда сондата. Трябва да сложиш емулатор заради газта. ![]() Иначе няма проблем и така да караш, но ще имаш леко завишен разход и лампата ще ти свети |
![]() |
![]() |
|
А да ги карам ли "специалистите" от Фобос газ да правят нещо или да ходя при някой който разбира? Благодаря ви предварително. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел; 2005 г.
nickranger написа:
Не знам защо от Фобос са ти казали че Крайслера е без обд Последно редактирано от Petko73 (01-01-2014 20:10:37) |
![]() |
![]() |
|
Специални благодарности на "viki" и "Petko73". Убедихте ме че интерфейса на убавеца ми е OBD II. P0123 - Powertrain Throttle/Pedal Position Sensor/Switch A Circuit High Input (Грешката е моя че кликнахме на всяка грешка за да прочетем подробностите) Програмата има опция "Clear Error", която работи и след нея остана само една грешка: Но това не се чисти, или при всяко палене се появява. Ако някой има идеи... Благодаря ви отново и ЗА МНОГО ГОДИНИ. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
P1193 е грешка за висока температура на входящия въздух. (Inlet Air Temp Circuit High) |
![]() |
![]() |
|
Мерси за информацията. |
![]() |
![]() |
|
p0123 Throttle Position Sensor/Switch A Circuit High Input - отчело е високо напрежение Като ги гледам всичките кодове са свързани с проблем с тоците. Тия като са слагали газовата да не са дали нещо на късо или да са объркали връзки кабели |
![]() |
![]() |
|
Благодяря още веднъж. Като отида пак на 07-08.01.2014г. ще попитам и ще ги накарам да закачат отново тяхната OBD II, да видим какво ще изкара. Засега оставям така. Че колкото повече се ровя толкова по-зле става. Ще пиша като разбера повече. Е ако някой има идеи да дава, няма проблем. |
![]() |
![]() |
|
Преди малко намерих ето това: ![]() • P0123 Throttle Position Sensor Circuit High Voltage И наистина P0508 го няма. Ще продължа да търся. |
![]() |
![]() |
|
P0508 Undercurrent condition detected in linear idle air Ctrl motor feedback sense Circ |
![]() |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
Колега здравей. Според мен може да е натрупала грешки само в началото след монтажа на газовата. Провери какво ще покаже сега след като сте ги изчистили. Нали знаеш че Вояджера има вградена OBD самодиагностика и сам можеш да сканираш? ![]() |
![]() |
![]() |
|
А на друго място: P1193 EGR Drive Overcurrent На кое да вярвам. |
![]() |
![]() |
|
Благодаря valeri_naidenov. Това пояснение чаках: (Условие : При модели с автоматични скоростни кутии поставете лоста на превозното средство в позиция Неутрал (N)) Веднага слизам да проверя. |
![]() |
![]() |
|
P1193 не е ЕГР намира се тук Последно редактирано от Vesoo (02-01-2014 20:35:43) |
![]() |
![]() |
|
Ок Vesso намерих ги от линка на колегата valeri_naidenov и направих самодиагностиката Благодарности пак на Vesso и valeri_naidenov и лека и спокойна вечер на всички. |
![]() |
![]() |
|
След като изчистиш грешката ако пак се появи провери датчика. Може и да има лош контакт. Почисти буксата и виж връзките как са. |
![]() |
![]() |
|
Ок последното за антифриза е важно. |
![]() |
![]() |
|
Датчика отчита когато има повишена температура на входящия въздух. Както съм написал по горе може да е или от високо напрежение или проблем в охладителната система. Ако при теб има теч и температурата е била по висока (дори и за кратко) напълно е възможно заради това да прави грешката. Иначе радиаторите ги правят. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Оказа се че да точка изобщо не е закачен и си виси на кабелите. Или са забравили да го закачат или нарочно е оставен така... |
![]() |
![]() |
|
Извинявам се за неточността - да точка не беше закачен. |
![]() |
![]() |
|
Датчика - проблем с Т9. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]() |
|
Вчера направих две кратки прехода за около 2 мин. До пазара - не можа да дигне 30 градуса и да превключи на газ. И втория от пазара до къщи - пак за толкова, пак само на бензин. ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОМОГНАХА. |
![]() |
![]() |
|
Впечатления след срещата вчера със "специалистите" от Фобос газ - Долни Богров. Препоръката ми е: Не ходете там за монтаж на газова и най вече на "американска кола с особена система за диагностика, която е сигурно, че не е OBD II". |
![]() |
![]() |
|
Три месеца - перфектна возия, безпроблемно каране - до днес. |
![]() |
![]() |
|
Малко допълнителна информация: |
![]() |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
Не се притеснявай. Нищо страшно. Не се отразява на нищо. 1684 е , че е откачан акумулатора , а 0171 ламбда сондата заради това, че караш на газ. И на моята е така ПТ Круйзер 2.0 бензин. Карам така от както съм го взел |
![]() |
![]() |
От: Кърджали
|
Собственик на Chrysler Stratus 2.5 Endeavor edition 2001
Mercedes E250D W210 1997 На много крайслери с газ е така. Особено с Фобос. |
![]() |
![]() |
|
Здравейте отново. Два пъти трих грешката, но при следващото палене пак излиза (P0206). Някакви идеи? Какви са симптомите - по-голям разход, по-шумен двигател или загуба на мощност? |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Grand Cherokee 3.0CRD 2008
Изчисти грешката и карай на бензин, за да видиш дали пак ще я натрупа. Последно редактирано от valio38 (10-06-2014 21:57:39) |
![]() |
![]() |
|
Е това е, не съм ходил. |
![]() |
![]() |
|
Малко допълнителна информация след диагностиката (на 24.06.). Оказа се, че някой от сервиза или ръководството чете мненията по форумите и са запознати с моите "проблеми". По-точно на убавеца. |
![]() |
![]() |
От: Кърджали
|
Собственик на Chrysler Stratus 2.5 Endeavor edition 2001
Mercedes E250D W210 1997 Четат ги от Фобос, и аз като им теглих едни майни, се оказа, че знаят за проблемите с моя ГИ, та ги пооправиха, но понеже е Себринг, пак не успяха да излъжат Чека. Поне така казаха, след 3 часа мислене и работа. Иначе ми оправиха една простотия тяхна, която направиха предния път. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Sebring 2.4 , 2006
nickranger написа:
колко ?? |
![]() |
![]() |
|
Извънградско 12.6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |