C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: София
|
Собственик на Убавеца ми: CHRYSLER GRAND VOYAGER LX 3,3L AWD 2001.
Смяна на масло на двигател и филтър на Крайслер Град Вояджър 3.3 v6 AWD. Въпроса ми къде в София да намеря от същото един галон? |
![]() |
![]() |
|
След разпитване достигнат (за момента) до два варианта свързани с майсторите, които ще го сменят: Вариант 1: Castrol 10w-30; Ще съм благодарен на всяко експертно мнение. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Grand Cherokee 3.0CRD 2008
Коя година е вана? |
![]() |
![]() |
|
2001 |
![]() |
![]() |
|
Заводски Крайслерите излизат с масло Mopar , което е Pennzoil в друго опаковка. За това те препоръчват ползването само на такова. Канкретно за твоята това е предписанието ![]() Силно препоръчително (заводски) - Pennzoil Ultra 10W-30 (a) Може да използваш всякакъв заместител на Pennzoil - трябва да е с вискозитет 10W-30 SAE Демек отговора на въпроса ти е - вариант 1, но не те съветвам за тази марка. В България продаваните масла Castrol са турски и много хора се оплакват от тях. Като избираш, гледай в каталога (има ги на сайтовете на всеки производител) по спецификация да бъде одобрено от/за Крайслер |
![]() |
![]() |
|
Благодаря за експертния съвет. |
![]() |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Страхотна статия и много полезна за мен. |
![]() |
![]() |
От: Пловдив
|
Собственик на chrysler voyager 2,4 LE automatic 2000 г.
Ще споделя моя опит и практика ,значи масло взимах от Балкан Стар докато беше Мопар всичко бе ок,после италианците като купиха дял от Крайслер наложиха Пензоил и аз пак си купих от Балкан Стар нооооооо колата взе да гори маслото и така приключих с тях . |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
dackooo малко си в грешка колега. |
![]() |
![]() |
|
mario написа:
Да Селения предлагат вече БС те нали станаха итал. представители Фиат, Алфа и др. Иначе маслото има добри показатели. Те май са и единствените , които имат специално разработено за коли на газ |
![]() |
![]() |
От: Пловдив
|
Собственик на chrysler voyager 2,4 LE automatic 2000 г.
НЕ НЕ ГРЕША . |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |