C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Stratus Cabrio, 2.5 бензин
Здравейте колеги, От скоро чувам, докато карам колата че се чува някаква вода, която се лашка напред назад от лявата страна на колата, в началото си мислех, че най-вероятно резервоара се чува, но не е така... покрай много проливните дъждове тия дни явно доста се е напълнило и чак беше пълно с вода в местата за краката на предната и задната седалка от към шофьора... странно е, че от другата страна никъде няма вода и е абсолютно сухо. Гюрука не тече, лично съм го пробвал и съм сигурен, цялата кола иначе е суха, но някъде в тия прагове ли покрай тях ли, нямам никаква представа как се пълни... имам чувството, че водата се събира в мястото, което е между стъклата на задната седалка там отдолу.. някой да е имал подобен проблем и да знае как да се реши? Някъде някакви преливници да има, който да си се изпразват да са запушени или нещо подобно? |
![]() |
![]() |
От: Кърджали
|
Собственик на Chrysler Stratus 2.5 Endeavor edition 2001
Mercedes E250D W210 1997 Колега, под праговете от двете страни по ръба отдолу (по-точно не мога да го обясня) има едни дупки за изтичане на водата. 3 броя са, като 2 са под вратата, а 3-тата е точно в средата. В youtube напиши sebring water drainage и виж точно за какво ти говоря. А другите ти за изтичане са на предния прозорец рамките встрани. Чисти се с шило или нещо такова. Аз лично с ключа ги отпушвах, но малко като кривна и го смених с пирон. Запушването е често срещано и има едни резервоари, които като се напълнят си все едно в аквариум. А когато прелее - в краката на пътниците и шофьора, а още повече ако има - през тонколоните на задните седалки. Успех. И зимата внимавай с това точно. Последно редактирано от Xitap (07-05-2014 07:43:32) |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Stratus Cabrio, 2.5 бензин
Точно това ми се случи, което обяснява колегата Xitap, както си беше суха колата и изведнъж се напълни с вода, която най-вероятно влезе точно около тонколоните отзад, но после си играх да чистя, какво съм направил не знам, ама от тогава не съм имал проблеми, а много вода се изля и много дъжд по нея! Не чувам даже вода, както по-рано ми правеше впечатление, така че явно съм закърпил положението, но ще иска пак да прегледам всичко, че може и временно да е! Благодаря за отговорите, живи и здрави! |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |