C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Колеги моля помогнете от скоро си взех неон много исках такава кола но взе да ми прави неприятен проблем както върви и остава на 2 цилиндъра правя му диагностика показва бобина А няма връзка взех нова около 200лв е взех на BERU мисля че е добра и качествена марка но пак същата работа ако някой знае нещо споделете благодарим предварително |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Jeep Grand Cherokee 3.0CRD 2008
Какви кодове за грешка показва диагностиката? |
![]() |
![]() |
|
p0351-първична или вторична верига на бобина А колега взех да се самнявам в компютара защото колата вчера работеше цял ден бес проблем но забелязах че имам брум в радиото които е в такт с оборотите което отново ма самнява че ще е нещо с силните токове приемам идеи всякакви благодарим |
![]() |
![]() |
От: Кърджали
|
Собственик на Chrysler Stratus 2.5 Endeavor edition 2001
Mercedes E250D W210 1997 Според мен имаш окъсено или намокрено по инсталацията. И от там. Имаш ли как да опиташ с друг комп отнякъде? |
![]() |
![]() |
|
пробвах и с друк компютър пак саштата работа бобина лоли кабели нови и прекъсва такава проклета кола несам имал взе да ми писва една камара пари фарлих и пак нищо замислям са да я дам в някоя морга пак такъв мерак ми е. Ще почакам още малко за някои съвет ако не стане ще си взема пак японка. |
![]() |
![]() |
|
отворих кадето сам видял букса в перфектно састояние са и са пълни с някаква смаска мисля че това е оригинално |
![]() |
![]() |
От: Кърджали
|
Собственик на Chrysler Stratus 2.5 Endeavor edition 2001
Mercedes E250D W210 1997 Диагностика по време на движение направете, за да се види къде какво се случва. Странен проблем според мен е това. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
civicsierra написа:
Колега колата не ти е виновна. Сигурно си я взел за без пари и сега се вайкаш. Нормално е да се видиш в приключение |
![]() |
![]() |
|
Eди, хората трябва да знаят хубаво евтино няма. А те взимат някакви таралясници които отдавна са за моргата. Карана 20 години от мърляви собственици дето и масло не сменят камо ли друго и после викат , ама колата това, колата онова , загрявала , гарнитури, инжектори, моторите... и чак имат високи очаквания. Ами да си зимат "пак японско" няма лошо, всеки да си кара каквото му е кеф. Ама кефа има цена ![]() |
![]() |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
Vesoo написа: Vesoo тези много са лъскави. Интересен сайт |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chraysler Neon 2.0 16v 133ph 1995
Провери ламбда-сондата . |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Grand Cherokee 3.0CRD 2008
Веско не си прав. От къде знаеш каква е колата на човека? Този код излиза и при променен волтаж, симптомите изглеждат като на разхлабена връзка някъде Последно редактирано от valio38 (15-05-2014 00:08:20) |
![]() |
![]() |
|
здравеите колеги ас сам съвсем нов тук. Но и ас търся помощ |
![]() |
![]() |
|
civic3 написа:
Здравей. Ако има проблем по токовете най-лесно отиди при жичкаджия или акумулаторджия да ти направят замерване и ще го намерят.Може и по кабелите да е нещо. |
![]() |
![]() |
|
ходих вече колега казаха бобина смених я после казаха комп и него смених после датчик разпределителен вал и колянов вал дори вече и пари неми взимат. Закачаха ма с диагностика на делфи после с ланч и само грешка р0351 като тази грешка я записват и двата компа. а сутрин варви бес проблем и като по загреи по хубаво и почва да взема да сменя датчика на темпиратурата ли. |
![]() |
![]() |
|
диагностика на крайслер се прави с DRB в Балканстар! |
![]() |
![]() |
|
колега явно не си ходил с кола 1996г в балкан стар. отдавна са изхварлили програмата подарзаща толкова стари коли. но пак за сметка на това моя неон има система за самодиагностика със сервизната лампа поне на това ма светнаха в балканстар за което си платих и доста добре. Така че ништо лошо за колегите в балкан стар ама и там греда. Даже и в дарс ауто ходих там пак като ми видяха колата ми се изсмяха направо и ми казаха че не правят токова стари коли |
![]() |
![]() |
|
това със самодиагностиката го пише дори в упътването на колата, няма нужда да плащаш за това на балканстар. |
![]() |
![]() |
|
Неон след 1994 е със съвременния протокол за диагностика, който е същия както и на най-новите коли. |
![]() |
![]() |
|
ами много чужда тема са ми диагностиките но с DRB 3 tool още нешто си там не става няма комуникация. Обаче китаиския ланч няма няма. ама и като ида на сервиз неще да праи чалъми работи хубаво и на гас и на бензин. почнах да заглеждам Chrysler Sebring. моя мравчо ми служи 8 години имам над 230 000кмно маи ме предава. Пак няма друга кола с такав климатик. И ако искате ми вярваите но 2 кормилни болта сам сменил ляв шарнир и консумативи. Уникално добра и здрава кола. Свиди ми са малко |
![]() |
![]() |
|
и все пак сигурен сам че е нешто дребно и тапо ама трудно ще се разбере какво е . A знаете ли къде са вързани масите на компа то масите на бобината и дюзите трябва да влизат в компа. Последно редактирано от civic3 (10-07-2018 02:18:07) |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |