C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5 TD, 1996г
Не намерих подобна тема в 18-те страници специално за Voyager и затова пускам тази. Мисля , че всеки обича тръпката да има разни "гъделчета" на борда на корабчето си ?! Та идеята ми е да споделим кой , с какви глезотийки е тунинговал машината си , НО само собственоръчно и с помощта на приятели разбира се ! Последно редактирано от acceptoman (12-05-2014 19:39:31) |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Sebring 2.4 , 2006
Хаха това е хитро, теглич и каравана защото жената ще изхвърли багажа |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 1998 г.
Еди, как го претовари? Колко може да носи кораба? Аз мисля, че 500-600 кг не го трогват изобщо. |
![]() |
![]() |
|
Еди , като чета с колко буркани си се прибрал , стигам до заключението , че си ходил на гости на тъщата - еУментарно Уотсън ! Парктроникът е доставен , монтиран и тестван - работи перфектно , ама почти цял ден си играх , докато му хвана "мерките и теглилките" за симетрията на сензорите на задната броня. Днес ми доставиха цифровия тунер (на 12V) , монитора за таван , и камерата , тези дни ще ми пратят и вътрешно огледало с вграден 4.3" монитор за камерата , а в Събота - живот и здраве ! ще ходя да видя роубара и степенките - обаче са за предишния модел - 95г.... Някой знае ли дали могат да се прицуцнат на набор 96 ? |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Grand Voyager 2.8 CRD 2005
Здравей acceptoman, |
![]() |
![]() |
|
Здрасти ! Да огледалото и камерата са монтирани и работят , обаче образа в монитора е обърнат - лявото е от дясно и обратно - явно е от камерата... Тия дни ще монтирам външна камера в средата на бронята , но искам първо да сложа теглич , за да видя как ще дойде - да не пречи на камерата (сегашната камера я сложих на стъклото , отвътре върху третия стоп). п.п. И най-важното е , че дзверо още не ми е изхвърлила багажа !!! |
![]() |
![]() |
|
За този модел ли става въпрос: ![]() Иначе за камерата, по добре, ако имаш възможност я монтирай до задния номер, под дръжката за отваряне. Видя я заводски да е поставена на нови модели от други марки. В бронята ще се цапа много лесно през зимата и ще трябва да слизаш и да бършеш преди всяко паркиране. За бургия виж във Вилаз, имат сякакви дължини и са на много ниски цени. За съжаление магазините са им само в София, Пазарджик и Самоков. Ако не намериш, пиши, ще купя и пратя или донеса. Аз пътувам по цялата страна. За специалния кабел виж в Конрад. Имат к'ви ли не модели. |
![]() |
![]() |
|
Не точно този модел - този ще надхвърли себестойноста на целия ван ! ![]() От Продавалника си намерих огледало с монитор за 45лв. :
![]() А камерата ми е обикновена за видео наблюдение с диоди за нощно виждане (имах си я от преди - то затова и ми влезе този бръмбър в главата...) като тази :
![]() Но живот и здраве , тия дни - на заплата ще я сменя с някоя от тези : ![]() ![]() ![]() За сега на дневен ред са ветробрани за предните стъкла , ама нещо цената (55лв. не ми харесва) : ![]() но един пич от Бургас обеща да потърси нещо до 30-35лв. Ето и обещаните снимки на огледалото с монитора и парктроника , и монитора за тавана плюс мониторчето за таблото (не са много качесвени , за което се извинявам !) :
![]() п.п. Сега си търся тромби от ония Корекомските от 80-те години - "Акукарача , акукарача..." |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
acceptoman написа:
"Акукарача , акукарача..." |
![]() |
![]() |
|
Те за тая свирка иде реч баце :
Ако някой има и му пречи в гаража или в мазето - сега е момента да се сдобие с 5 кила кюстендилска ракия - от оная дето не е за пред гости , а е само за своя душа - пожълтела , мухлясала.... |
![]() |
![]() |
|
Много добре ти се получават нещата. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Аз за тая сума си купих цял пернишки Голф2 1.6TD - в движение , със зимни гуми и седмична винетка... |
![]() |
![]() |
От: гр.София
|
Собственик на Chrysler Grand Voyager 3.3 V6 AWD 2004г.автоматик
Оп, привет от мен колеги,аз на кораба вече му сложих теглич,каучукови подложки рейсинг отпред и смених гумите на 215/70/16 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |