C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: Велико Търново
|
Собственик на Крайслер Вояджер 2.4 1998г.
Крайслер Гранд Вояджер 3.3 2002г. Здравейте, аз лично питам за бензинов мотор нещо което да почисти инжекторите, така профилактично, ако някой има наблюдения за определена марка нека сподели. Пишете и за дизелови мотори не е проблем |
![]() |
![]() |
От: Кърджали
|
Собственик на Chrysler Stratus 2.5 Endeavor edition 2001
Mercedes E250D W210 1997 Аз ползвам само CYCLO FUEL INJECTOR CLEAN UP, преди пробвах на Лики Моли и някаква друга, но тази определено върши работа (пробвано при почти запушени инжектори). Чисти при мен почти като ултразвук. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2021 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |