C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Едит: Понеже видях, че админа е преместил коментарите ми като самостоятелна тема, Вчера благодарение на ФОБОС, монтиран за скромната сума от 1000лв, ме суркаха 300км с пътна помощ и платих над 600лв за това удоволствие! Последно редактирано от vkk1 (20-12-2014 14:45:25) |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
vkk1 написа:
Какво е станало колега? а и защо са те дърпали а не си минал просто на бензин |
![]() |
![]() |
|
Защото газовата пускаше бензин и газ едновременно, независимо в какво положение е бутона. Всичко беше леш, буталата пълни с безнин, смрад и пушек до космоса. Колата е в сервиза и в понеделник ще знам повече. Надявам се повредите да не са много. |
![]() |
![]() |
|
Нещо са объркали при настройките. Фобоса има функция газ и бензин едновременно (хибридно) идеята е в ниските обороти караш на газ, но ако настъпиш по здраво вкарва и бензин за да има вървеж. Къде са ти я слагали? Да не помислиш че имам нещо общо с фирмата фобос - НЕ , само съм привърженик на карането на газ и в последно време по лични впечатления фобоса добре се справя , а и могат много настройки да се правят. Говориме за софтуера, защото само той е български. Последно редактирано от Vesoo (06-12-2014 14:26:12) |
![]() |
![]() |
|
Да, монтажът е извършен при много известен пловдивски майстор. Цената беше 200лв над конкурента му за монтаж на Фобос, но въпреки това, аз отидох при него, заради уж доброто му име и опит. Имаше и други проблеми, които установих при монтажа, разположението на компонентите, както и поражения по автомобила ми. |
![]() |
![]() |
|
Неприятна случка, надявам се да не е станало нещо фатално. Да, разположението на компонентите винаги е план с повишена трудност особено ако няма място. |
![]() |
![]() |
|
Звънях във Фобос, казаха, че не могат еднозначно да отговорят по телефона дали възникването на подобен проблем е следствие монтажа или някой от компонентите. |
![]() |
![]() |
|
Vesoo написа:
Относно документите - на мен ми връчиха една фактура без описание и един паспорт за бутилката. ![]() при мен май само "Интелигентен превключвател газ-бензин" съвпада ![]() Не мога да кажа, че монтираните при мен са по-лоши или по-добри. Просто са различни от описаните в сайта. Компютъра гледам в сайта им се води Fobos 4, на мен ми е монтиран easy gas green, чотох някъде, че е едно и също е вече се продават под това име, но ако имаш повече яснота по въпроса, ще се радвам да споделиш. Предполагам ще бъде полезно и за други. Всичко е монтирано в оторизиран сервиз на Фобос и ако нещо не е според спецификациите, ще си търся правата до дупка, предвид това, че ясно казах, че искам система Фобос! |
![]() |
![]() |
|
Взимам според колата и избирам на място от магазина (компонентите) като в повечето случай залагам на компютър фобос 1 с ОБД. За easy green gas нямам представа, дори чувам за първи път. Последния кит който правихме беше за V6 (CLS350 ) новия редуктор ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Stratus; 2.5 бензин; 1999 г.
vkk1 написа:
Колега, а как разбра, че вкарва бензин и газ едновременно? Не се заяждам, а питам, за да зная, ако не дай Боже ми се случи. И не може ли в такъв случай да се спре едното гориво.? Например, газта...? Моля за инфо, за да реагирам адекватно. Сложих Фобос 1, монтираха го в сервиза им София. За сега, нямам забележки, но колата я взех преди дни, дано не ми се налага да пиша негативни отзиви... |
![]() |
![]() |
|
Не ти пожелавам никога, ама никога да ти се случва това. |
![]() |
![]() |
|
Както се и оказа - майсторът е абсолютен подлец към днешна дата - понеделник! |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Sebring 2.4 , 2006
|
![]() |
![]() |
|
Оставам безмълвен. В кой сервиз става това чудо поне да предпазим колеги ако ще ходят при тях в бъдеще. Като взимаш колата огледай добре как са го направили да не се окаже че са я претупали на бързо |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 CRD дизел, 2001 г.
Заради компютъра ли е станала тази сакатня? |
![]() |
![]() |
|
H.Angelov написа:
"кабелите към газовия компютър са се допряли до гореща тръба" ще кача снимка утре, за да видите за какво става дума. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Stratus; 2.5 бензин; 1999 г.
Колега, съжалявам за случилото ти се, но няма ли гаранция? Имаш ли съответните документи? Ако е така - търси си правата! |
![]() |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
![]() |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
|
![]() |
![]() |
|
Тя работата отива не само към КЗП, ами и към полиция и прокуратура. |
![]() |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
Колега какво стана с колата? |
![]() |
![]() |
|
Ами какво стана - след като се развали и нивомера, сега чакам да свърши газта, за да напълня отново по искане на майстора, за да е "сигурно", че той си е отишъл. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |