C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Не съм сигурен дали точно тук е мястото да задам тези въпроси , но ще рискувам: Та , гледах един Вижън днес , 3.5 бензин , харесва ми като цяло , но проблема е че четвърта скорост не е в ред нещо , включва-изключва , сменя трета-четвърта и обратно...и така. Ще ме посъветвате ли нещо както за колата , така и за автоматика ? |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
Eagle Vision в оригинал. Комфортна возия от онези през 90-те години меки седалки , а не като съвременните пластмасови табуретки. 3,5 си е сериозен V6 правят го 17 години до 2010. Корав е, но не очаквай разход 5 на 100 градско ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
|
За сега ме притесняват скоростите , то е ясно че ако го купя, ще има "приключения" след това. До колкото успях да се "образовам" за една вечер...нищо не ми стана ясно, освен че скоростната кутия има някякъв индекс "40LE". |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
Не е 40LE. 42LE е. Дал съм ти линк там пише и моделите в които я слагат * 1999-2004 Chrysler 300M Последно редактирано от mario (06-03-2015 18:30:55) |
![]() |
![]() |
|
Да , 42LE , точно така , моя грешка. Лошото е че не го взех днес , вчера го оглеждах леко на тъмно , продавача ме "повози" , даже не ми предложи да го карам , за това пък днес аз само му показах парите. Все пак още не съм се отказал тотално и ако намеря поне скоростна кутия , за да може да се движи нормално , бих го взел. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
Ако я искаш само за да си правиш кефа и имаш възможност да я реставрираш , тогава не би трябвало да те притеснява. Но ако я търсиш като автомобил за ежедневието и да ти върши работа ............. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |