C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Билет
2326
|
Клубни събития и срещи |
Събиране - 30 Май 2015 - RIDE'N'ROLL American heritage in Bulgaria |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Сигурно има желаещи да дойдат така че ето малко инфо за събитието. Датата е: 30 Май 2015г Ще съберем на едно място собственици и фенове на американски автомобили, и мотори от цяла България, ще има множество игри, и награди, музика, и танци от Rockabilly, ретро гримове, и прически, вероятно дори ще съберем в едно и кънтри фестивал.. Изобщо заформя се невероятен купон, който не искате да изпуснете! Разбира се входът е свободен за всички фенове и собственици. ![]() |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Grand Voyager 2.8 CRD 2005
Живот и здраве, ще присъстваме с пълен кораб с пасажери! |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
|
![]() |
![]() |
|
Аз планирам да присъствам на събитието ако нещо генерално не се обърка дотогава. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5 CRD дизел; 2002 г.
Колеги от колко часа ще бъде? |
![]() |
![]() |
|
От 10 часа. |
![]() |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
Миналата година така и не успях да дойда, тази дано да успея |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser; 2.0 бензин; 2001 г.
супер |
![]() |
![]() |
|
Няма да съжалявате , ще има доста интересни неща , концерт стил кънтри , участия на Рок А Били България както и момичетата от Пин Ъп България и всичко това със много усмивки , бира и нови и стари приятели |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Grand Cherokee 3.0CRD 2008
|
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 CRD дизел, 2001 г.
Изглежда ще бъде доста интересно. |
![]() |
![]() |
|
На 28 април ми разбиха дясно, предно, пасажерско стъкло с цел кражба и по неясни за мен причини са скъсали уплътнението на самото стъкло. |
![]() |
![]() |
|
Resivera написа:
Колега много неприятна случка, дано се оправят нещата по-бързо |
![]() |
![]() |
|
Часа на срещата е променен от 10:00 на 11:00 !!! |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Neon, 2.0 16V, 2002
Дано успея да дойда. Ще се радвам да се видим с колеги с Неон-и! |
![]() |
![]() |
От: Бобошево
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5TD, 2000г / Chrysler Grand Voyager Transformer 2.8 CRD 2006г.
Задължително ще съм там |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5TD, 2000г / Chrysler Grand Voyager Transformer 2.8 CRD 2006г.
Ще има ли определено място за хората от форума или ще се търсим на място |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
Да би било хубаво някак да се разберем предварително за да се открием по лесно, макар че като се замисля имаме и жокер - колите |
![]() |
![]() |
|
Не мога да дам идея за място на събиране, защото района ми е слабо познат /последни спомени от преди 15г/ |
![]() |
![]() |
|
И аз това се чудя. Нека колегите да кажат, има един ден до тогава |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
И от мен малко снимки ![]() |
![]() |
![]() |
|
Последно редактирано от Радо (31-05-2015 16:11:20) |
![]() |
![]() |
|
Колега Радо големи красоти нали? Първия линк който си дал обаче нещо не работи,гледам е към личния ти профил и няма как да разгледаме |
![]() |
![]() |
|
Здравей, |
![]() |
![]() |
|
Супер |
![]() |
![]() |
|
Благодаря на всички отзовали се колеги , съжалявам че не можах да организирам определено място за хората от клуба , но се надявам от другия форум да са били така добри да ви намерят места. Аз лично поради независещи от мен обстоятелства пропуснах всичко за съжаление. Радвам се че на всички който са посетили мероприятието им е харесало , за догодина по-добре и по-голямо събитие |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
|
![]() |
![]() |
|
Защо догодина, ние от клуба не може ли самостоятелно да съберем някъде |
![]() |
![]() |
|
Ами Радо , правили сме го един и два пъти и е трудно. Преди ремонта на форума има писани "томове" и на края нищо. Иначе стига да има някой който е на ясно колко нерви и усилие вървят покрай една такава организация да може да се захване (аз това дърво съм го ял) Поздрави на всички. |
![]() |
![]() |
|
Тогава само на по бира, без сериозни приготовления |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |