C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Допитвам се до вас, понеже ми писна да купувам боклуци, затова ако някой има преки впечателния: Имам да сменям и тампони на макферсън, опциите са ми: Всички неща са на сходни цени, така че не са фактор. |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел; 2005 г.
Здрасти. Казвам ти от личен опит с годините и други автомобили. Moog и всякаквите там известни марки без значение от цената внасяни от евро 07, ауто плюс и др всичко е едно и също и всичко се разбива бързо в кратерите по улиците. Според мене е политика на производителите за да върви алъш вериша. Чувал съм добри отзиви за ASMETAL марката е турска уж били по-здрави. За следващата смяна съм ги решил да са те. Ще видим |
![]() |
![]() |
|
Хм, и аз чувам все добри неща за тях. |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. За ASMETAL и аз съм чувал добри отзиви от колегите от форума на Фиат /предишната ми кола беше такава/. Иначе по окачването нищо не съм правил с изключение на тампони на стабилизиращата щанга. Тях ги поръчах от колегата Калин + тампони на двигателя. От европейски производител са мисля че беше полски и засега нямам проблеми. Поръчал съм и тампони на Макферсона. От Евро07 лично повече не бих купувал, тука в Бургас пазарувам от Ауто Хелп и съм доволен. Не им правя реклама просто съм доволен от персонала на магазина. Може би и те предлагат ментета, но когато им кажа че искам нещо качествено и ми дават наистина качествена стока. Трудно е днешно време сред изобилието на ментета да вземеш нещо наистина качествено. Даже като пиша това се сещам че трябва да посетя БалканСтар за термостат, времето се постопли не че имам проблем с сегашния но бях качил няколко снимки как се държи оригиналния и неоригиналния термостат. После митове и легенди VM-a бил калпав и пукал глави....... |
![]() |
![]() |
От: гр. Хасково
|
Собственик на Grand Voyager 2.5TD `98
Grand Voyager 3.8AWD `97 (2броя) Автомобилът не се плаши от изминаване на много километри, а от смотани собственици. И аз ще споделя мнение, макар че съм с по-стария модел. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5 TD, 1996г
За нашите родни пътища за които плащаме по 100лв. винетки - само отливки от кремиковски чугун ! - изкарват около година и половина преди да се скършат , като солета !!! |
![]() |
![]() |
|
ок, купих каквото намерих, ползвам от известно време един онлайн магазин - частите.бг, имат добри цени, имам и 10% отстъпка при тях. |
![]() |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
Здравей vkk. Какви части взе от този магазин? Коректни ли са? Аз до скоро купувах от Мистър Ауто и бях доволен от тях, но по незнайни причини затвориха магазина в БГ Последно редактирано от valeri_naidenov (10-04-2016 16:05:32) |
![]() |
![]() |
|
Ами взех тампони на макферсън с лагерите Kayaba, тампони на носачите - задните MOOG, предните SIDEM - такива имаха. |
![]() |
![]() |
|
А, забравих да напиша, че този сайт е на групата Спортал медиа груп, не са кой да е, така че едва ли биха се бъзикали с фалшиви неща, естествено що се отнася до тях, вече вносителят какви ги върши, само той си знае. |
![]() |
![]() |
|
Тампони за стаб. щанга купих от тука: ![]() че в частите.бг имаше само феби по 25лв бройката и нещо ми се досвидяха. Този е един в Пловдив, ходил съм няколко пъти при него, дори веднъж и по телефона се обяснявахме надълго и широко за Вояджъра доволен ли съм не съм ли, има всичко за окачване на Крайслер, те си ги произвеждат, но САМО нещата, които са изцяло гума. Има ли метал - са внос от някъде. От него съм взимал преден тампон на двигател и вече година кара и няма идея да се къса. Затова реших да рискувам с тези тампони, те са по 9лв бройката. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |