C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Stratus, 2.5 V6 бензин, 2000 г.
Здравейте колеги от днес имам проблем със Стратуса поради проблем със прекъсване заради масло във лулите дръпнах кабела и му сложих свещ да видя дали той е проблема и врътнах на стартер колата запали и след малко угасна и умря въртя ама не пали закачихме я на компа няма грешка върти стартера ама не пали моля помагайте |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser; 2.0 бензин; 2001 г.
Сигурно ти тече от гарнитурата на капака и от там се стича при свещите поне при мен беше така на старата ми кола |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
![]() |
![]() |
![]() |
|
Благодаря за отговора но не разбрах защо не пали не стига ток до свеща |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
Еми като са омаслени няма как да запали и да работи |
![]() |
![]() |
|
Колега свещите не са омаслени от долу питах защо нямам ток по кабелите |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
Въпроса е малко като "защо не ми свети крушката в банята". Щом няма записани грешки, трябва да се провери на място къде е причината за да не стига ток до кабелите. Така по интернет няма как да се установи |
![]() |
![]() |
|
Благодаря за отговора проблема е че майсторите със който говорих ми казват че трябва да играя проба грешка тоест или е бубина или датчик колянов вал нямало друг вариант или просто не им се занимава затова питам вас. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
Датчик колянов вал |
![]() |
![]() |
|
Ок но как бушоните са здрави не знам как да замеря датчика и бобината тя е комплект със комутатора |
![]() |
![]() |
|
Проблема е решен оказа се гръмнала бобина заради масло в лулите на свещите със огромната помощ на Румен Арсов.Благодаря на всички колеги за вниманието и съдействието. |
![]() |
![]() |
|
Моля админа да изтрие темата проблема е оправен |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |