C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
И така, пазарувал съм от мегапартс преди, всичко беше точно, обаче вече не е, защото .... има промяна в условията им. Защо ли се прави всичко това - ами много просто! мдааа, но ти платежен документ нямаш! - второ: 13.9 Съгласно чл. 55, ал. 5 от ЗЗП, Потребителят заплаща пропорционалната сума на това, което действително му е било предоставено ... и започва една мазна формула, прикючваща с "Потребителят следва да знае, че формулата по т. 13.9. дава резултат на половина на заплатената сума в случай на възстановяване след изтичането на 13-ят и настъпването на 14-ят ден от правото на отказ." следва още по-якото: 13.11, Потребителят следва да знае, че стойността на стоката се намалява с 3,57 % за всеки ден в негово владение, ако желае да се възползва от правото си на отказ. ебаси! това в закона го няма, в мегапартс обаче - да! и последно: 14. Не могат да бъдат връщани стоки, предлагани/взети от партньори на МЕГАПАРТС. Всеки партньор спазва неговата политика за връщане. че от къде аз да знам кое е партньор и кое не? тази информация по никакъв начин не е достъпна за потребителя от сайта! В заключение: Не купувайте неща, които искат да ви сурнат с техен транспорт! |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5 CRD дизел; 2002 г.
Изобщо не бях обръщал внимание на тези неща. Това със сигурност е голям негатив за тях. Към това бих прибавил и цените им,които вече не са никак ниски, а и доставката в рамките на София е почти 10 лева |
![]() |
![]() |
|
То да беше проблема само с бележките ![]() |
![]() |
![]() |
От: Велико Търново
|
Собственик на Крайслер Вояджер 2.4 1998г.
Крайслер Гранд Вояджер 3.3 2002г. Аз си изпатих с счупена скоростна кутия от там... |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Grand Voyager 2.8 CRD 2005
Те (мегапартс) отдавна тръгнаха надолу. |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Преди бях доволен от Мегапартс, но явно и за Бургас вече не използват Еконт. Преди година и половина последно съм пазарил от тях и въпросната част ми беше доставена до техен НОВ офис, преди това си ги получавах до офис на Еконт или адррс. Както и да е по спомен тогава ми дадоха някаква хвърчаща касова и възможност да си върна стоката до 7 или 10 дена не помня. Та тогава цените им бяха добри и не съм имал проблеми всичко е работело. Но като всяко нещо в БГ като им потръгнат нещата и се изпедер...... |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 CRD дизел, 2001 г.
От Мегапартс са ми се оплаквали колеги и приятели. Пример : Купувайки стъкло за предна врата получават пукнато такова, понеже не го виждат по време на доставката - връщането става невъзможно. Е, такива ми ти работи. Едни 60-70 кинта изгаряш. Лично аз нямам проблем. Колата с МАФ-а, който купих от тях, работеше по абсолютно същия начин и с МАФ-а, с който си беше оригинално. Демек - и двата бяха изгорели. |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Поръчах си някои дреболии от Мегапартс и гледам изпратили са ми ги до офис на Еконт. Та дано всичко е наред |
![]() |
![]() |
|
Отваряш сайта им и си поръчваш някаква част или изделие втора употреба за старата си кола. И от тук започват мъките. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |