C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: гр. Хасково
|
Собственик на Grand Voyager 2.5TD `98
Grand Voyager 3.8AWD `97 (2броя) Автомобилът не се плаши от изминаване на много километри, а от смотани собственици. Колеги, попадна ха ми видеа във youtube за монтаж на AUX на СD радиокасетофон от групата на крайслер. Сториха ми се доста полезни и затова ще ги споделя тук. Естествена реших и да експериментирам в/у моят плеър. Резултатът е повече от задоволителен. Свързва се с лекота смартфон или МР3 плеър с желаната музика.
Това са и моите снимки на плеърите които направих: ПС: Забравих да спомена ,че за да работи CD радиокасетофона в AUX режим е необходимо да има празна касета в дека(или да се свърже прекъсвача който подава инфо че има касета. Но в този случай се налага повече разпояване и после запояване за да се свали платката и да се стигне до там)ако е свързан на тази част от платката . За връзката към чейнджъра е необходимо той да е свързан но без касетата с дисковете. Последно редактирано от dido.del (02-01-2017 20:03:02) |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser; 2.0 бензин; 2001 г.
Доста интересно. Понеже си написал че за да работи трябва вътре да има касета крайния резултат дали има нещо общо с това ![]() |
![]() |
![]() |
От: гр. Хасково
|
Собственик на Grand Voyager 2.5TD `98
Grand Voyager 3.8AWD `97 (2броя) Автомобилът не се плаши от изминаване на много километри, а от смотани собственици. Точно това е целта да се избегне минаването на сигнала през различни източници, защото пада качеството. |
![]() |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
dido.del |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. +1 така е когато няма разни преобразуватели а сигнала се подава директно няма загуба на качество и звука би трябвало да е перфектен |
![]() |
![]() |
От: Русе
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 CRD дизел, 2003 г.
Аз имам такава касетка, Крайслера не я харесва...Жичкаджията каза, че са много капризни..Ще пробвам с този начин да вържа I-poda |
![]() |
![]() |
|
Касета и аз купх преди време, пълен боклук. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Voyager 2.5 crd
Здравейте, исках да си монтирам AUX като мислех ,че се сваля капака ,платката се показва отдолу и се запоява, обаче след като изгледах клипчетата видях, че явно се разглобява целия плеър и се отказах за момента.. Въпроът ми е има ли вариант аукса да се върже директно отзад на пиновете за сд чейнджъра или без разглобяване и запояване няма да стане? Гледах и че ако колата е с чейнджър е доста по лесно, само се режат малко жици и се получавт нещата. Любопитно ми е и ако се върже аукса към касетката или съответно към чейнджъра те ще продължат ли да си работят? |
![]() |
![]() |
|
Искам да питам и за свързване на усилвател за допълнителен бас, къде трябва да се запоят чинчове? Ама като гледам форума е доста замрял и рядко се отговаря |
![]() |
![]() |
От: София
|
Painkiller написа:
Хаха да. Малко собственици на крайслери има в бг. А и повечето пишат само когато има проблем,явно скоро не е имало |
![]() |
![]() |
От: Нови Искър
|
Собственик на Chrysler voyager 2.5crd 2004
Евала колега за темата доста е полезна имам само едно питане понеже видях че на единият клип ги запояват не на платката а на кабелите та кое е по добрия вариант? |
![]() |
![]() |
|
На кабелите е ако имаш сдчейнджър или поне така мисля и разлика няма реално |
![]() |
![]() |
|
Ако е на платката може ли да се сложи женска aux букса |
![]() |
![]() |
|
Можеш всякаква, ти на платката запояваш жиците след това към тях връзваш каквато искаш букса |
![]() |
![]() |
|
Колега ако си запознат може ли да ме намериш в ваибър имам още няколко въпроса 0896015430 ми е номера благодаря предварително |
![]() |
![]() |
|
Няма ли кой да каже ако искам да монтирам допълнителен бас на кораба, къде и какви кабели трябва да запоя за свързване на допълнителен усилвател, за да не взимам сигнал от колона, защото доколкото знам не е редно така..? |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |