C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: Бобошево
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5TD, 2000г / Chrysler Grand Voyager Transformer 2.8 CRD 2006г.
Jeep Wrangler 4.0 LPG promociya ![]() |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Sebring 2.4 , 2006
хаха. Ето и една от мен не е на крайслер но е забавна ![]() Здравейте. С прискърбие съобщавам че трябва да се разделя с Хондата си. Още известна като Сребърния куршум - защото е сива и защото лети ли лети. |
![]() |
![]() |
От: Бобошево
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5TD, 2000г / Chrysler Grand Voyager Transformer 2.8 CRD 2006г.
|
![]() |
![]() |
От: Велико Търново
|
Собственик на Крайслер Вояжер 2.5 ЦРД- 2002г
Много добре гледан Сеат Толедо, за който ще ви разкажа малко повече. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
„Рено Лагуна“ Mercedes Clk 2.0 TOP-OFERTA Audi 2.0 16V Баткомобил Форд Таунус 1974 1.3 55 кс Продавам Москвич Алеко от Бързи и Яростни 7 |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser; 2.0 бензин; 2001 г.
![]() Mercedes-Benz C280 Sport Модела е изключително рядък. Постоянно разглеждам обявите, от както сме я закупили и много рядко виждам подобни екземпляри, а точно такъв втори така и не намерих до сега. Подобни модели в немския сайт за коли струват към 4 000 евро. История: Втори собственик. Пълна сервизна история от първия собственик. Чакал е 6 месеца да излезе този фейслифт, който се произвежда от юни 1997 година до 2000 година. Колата е поддържана в мерцедес по време на гаранцията и после само в оторизирани сервизи на мерцедес в Лондон. Оригиналната Фактура за колата със сумите, които са платени за допълнителните екстри (задната щора струва към 500 паунда, ако не ме лъже паметта). Бележка за новия ключ (който също е цифра-към 150 паунда) . Един от ключовете се е развалил и предния собственик го е сменил с този от по-новите (хромирания, който е същия като на S-class 2015 например). Първия собственик живее в най-якия квартал в Лондон, на 5 минути пеш от Мик Джагър и се е грижил за колата като за дете, без да жали средства. Двигател /Daimler-Benz M112 E28/: 1) Цилиндри V6-2799 см3 с по 3 клапана на цилиндър Трансмисия: Предавателната кутия е 5 степенна полуавтоматична, с опцията ръчно да се избира от първа до пета предавка, което позволява много голям контрол при максимално изцеждане при старт. Също така е много полезно, при изпреварване, когато искате да ползвате максималната мощност, като имате възможност да свалите принудително предавка и да постигнете високи обороти /моя съвет е 4 000/, за да изпреварите за секунди, когато карате по планински път например. Като заговорихме за планински път, този тип предавателна кутия, позволява да я ползвате вместо спирачка като принудително сваляте предавки, което не е възможно при напълно автоматичните кутии. Състоянието на трансмисията беше перфектно, когато закупихме колата, но в момента има лека забележка в скоростния лост. Самия лост е поизносен и движението между пета предавка и четвърта предавка е тежко, все едно че трябва да се смаже. Не знам какъв точно е проблема, но до колкото поразпитах, мисля че не е нещо сериозно. Размери: Дължина 4 516 мм. Тегло: Представяне на пътя: Ускорение от 0 до 80 км/ч за 4.9 секунди. Разход /литра на 100 км/: Градско 14-16.8 |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
E_Hristov написа:
И от такива съвети след това четем по форумите за счупени автоматици. Иначе и неговата е била "перфектна" ама видиш ли от карането нещо лоста се е по износил и между четвърта и пета било тежко включването |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Вояджър 2.5 crd 2003г
|
![]() |
![]() |
|
Вози като лимузина , държи се на пътя като спортен автомобил, а гори като скутер. НОВ АВТОМОБИЛ. Тойотката е нов внос и е перфектно визуално и техническо състояние. Без точица или драскотинка по боята. Прекрасен интериор. Страхотна работа на мотора. Отлично окачване. РЕАЛНИ , РЕАЛНИ километри-предоставям номера на рамата за справка. Всичко в автомобилчето работи отлично. Малък разход и отлична динамика. Вози като лимузина , държи се на пътя като спортен автомобил, а гори като скутер. Няма разлика от снимките и реалната визия на автомобила. Автомобила е напълно обслужен. Нови летни гуми.КОМЕНТАР НА ЦЕНАТА ! ! ! ! ! ! ! ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
Колата е наследствена и доста запазена, продава със задължително прехвърляне и е без коментар по цената, абсолютно всичко платено годишна винетка за 2018 до май 2019 ! !! ! За тези които незнаят двигателят е от металокерамика и не позволява износване, а окачването просто за всеки майстор, здраво и безпроблемно! Страшно икономична със смесен разход от 6, 2/100 газ ( ивънградско 5, 1/100 при 90км/ч , бутилката е 50 литрова, платена гражданска на вноски, технически преглед до май 2019 , данък и годишна винетка от 10. 05. 2018 до 10. 05. 2019, в отлично техническо състояние, кара се вече 3 пъти в седмицата, понеже си взех по-голяма. Не са жалени доста средства и труд са хвърлени по нея , да не ми званят хора от сорта на дай ми я за 6-700лв, затварям моментално! !! ! Знам какво продавам и знам още колко години може да се кара безпроблемно ! !! ! Колата има сменени следните неща по километраж , и следните забележки : ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() афтомобила си вари на метан и бензин много икономичен сас 11 лв минава 185км то е сас метанов ижикцион и вари много добре нема гнило сменениса садинител и аксиялен лагер за по подробна ифон.на тел |
![]() |
![]() |
|
BMW 320 i M52B20 ванос Накратко за състоянието й: Ръжда държа да кажа, че няма. Не е карана с 4837482 цолови джанти, че да задират веждите. Когато я купувах преди 2 месеца, гледах специално за Е36 купе без гнилочи. Окачването е обслужено, няма нищо за правене по него. За накладки ще е скоро отпред. Чисто нови предни гуми, задните стават за още един сезон. Вътре е с платнено рекаро. Двузонов климатроник, работи перфектно. Газов инжекцион с нов изпарител. Мен лично ме учуди като за БМВ в София дава 11/100 газ естествено с нормално каране както казах бърза кола си имам.Моторът не гори масло, в доста добро състояние е. Единичен ванос M52B20. Леки козметични забележки. Като цяло е може би една от малкото нетунинговани БМВта в отлично състояние, тъй като е била гаражна. Единствената причина, поради която я продавам: не мога да свикна с БМВ (карам хонда). бартер за Хонда също става. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Продавам пъргава и симпатична, макар и отдалечаваща се от амплоато да бъде последен шамар на автомобилната технология испанка. Двигателят е 1. 4 с многоточково впръскване, гарантиращ пристигане на избраното място, по сигурен начин, като е препоръчително да се избягват рискови изпреварвания. В технологично отношение колата е един питомен любимец, който ще се отблагодарява на ласките на собственика с ритмично мъркане на агрегата и адекватен разход. Испанското возило през целия си съзнателен живот е на бензинова диета, като не са ѝ предлагани специалитети от алтернативно гориво. Загубила някогашния си полиран блясък визуално има леки забележки, видими на снимките. Със сигурност не е подходяща за пошла показност по скъпи хайлайф заведения с изкуствени и безлични хора, заради халогенните си фарове и малките джанти. Ще го напиша така виждал съм и по-лъскави Ибизи! Акумулаторът трябва да е някъде след средата и преди края на своя живот, защото тази есен ще навърши 4 годинки. Да е жив и здрав! Към момента не създава никакви грижи при запалването, дори и след 20-25-минутно чакане на някоя мома пред тях и слушане на музика. Централната конзола има вградено радио, което захранва общо 6 колонки, които неведнъж са разстройвали не един или двама пасажери, които не разбират от хубава музика. За по-неангажираните хора има възможност за връзка на телефон чрез bluetooth с интегрирания вътре Yatour. Воланът е лек и приятен, пътят се усеща равномерно. Скоростите се превключват своенравно и стегнато. Моторът работи постоянно като гравитацията и няма косури. Като казах " косури" поздравявам гражданите на Хасково и Шумен. Климатроникът работи като Руската зима от 1941, спирачките са силни като дясно круше на Кубрат Пулев, въпреки, че отзад е с барабани. Бонус: Ясно ми е, че кола на 17 е като жените на 17 от тях не може да се очаква нищо особено. Въпреки това, малкото ипанско бижу работи приятно и искренно. Трябва да отбележа, че според данните, които Carspending. com събра за последните 3 години и 45 345км, колата консумира средно 6, 51л/100км бензин по метода " догоре" " догоре" . Колата има годишна винетка, така че ще можете да я показвате на всичките си приятели от Добрич до Скопие. Освен ако не е някаква супер легендарна оферта разни бартери не ме гъделичкат не ми трябват каренце за голфа, Корана на босненски, пасатор, мискер, лип за Е36, бебешко гърне и биберони, ченето на баба Ви, айфон 4 или фланелка с подпис на Бербатов. Трудно смогвам да отказвам на подобни. В заключение Христо Стоичков неведнъж по адрес на Ибизата е казвал, че . . . има Мерцедес! Изглежда е кола, за която говорят амбициозни хора вероятно каймака на обществото. Всички недостатъци на автомобила са калкулирани в цената, като е възможен и лек приятен коментар с един сърцат и интелигентен купувач. Имайте предвид, че за подобни финансови параметри хората си купуват мобилни телефони или телевизори. |
![]() |
![]() |
От: Несебър
|
Собственик на PT CRUISER 2002 Г. 2.0
Продавам тази почти нова летяща чиния. Ползвана е само от пенсионерка от блока до пазара и обратно. ![]() |
![]() |
![]() |
От: Велико Търново
|
Собственик на Крайслер Вояжер 2.5 ЦРД- 2002г
КОЛАТА Е ОНИКАЛНА БЕС ЗАБЕЛЕШКИ БЕС РЪЖДИ КОЛАТА Е ПРЕСТИГНАЛА ВАВ ТОВА САСТОЯНИЕ 4 НОВИ ГУМИ ЛЕТНИ МОТОРА РАБОТИ ОНИКАЛНО ХОДОВА ЧАС СЪШТО И НАИ ВЕЧЕ МОТОРА Е САС ВЕРИГА И НА ЛИЧЕН КАТАЛИЗАТОР И РЕЯЛНИ КИЛОМЕТРИ !!!!!! КЛИМАТРОНИК !!!!! РАБОТИ садеисвие за тразитни номера вав кат ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
И още една от мен. BMW 318 Търсите, здрав, икономичен, бърз, атрактвен, събиращ погледите, евтин за подръжка, класически автомобил! ? -Запознайте се с червения дявол с кръвна група Е30, който не само ще покрие Вашите критерий, но ще ги и постави във ситуация-Нокдаун, тип" Продължаваме напред" ! ! ! Няма евтини пластмаси, сложни електроники и други подобни нежни джендърски изпълнения! Мъжки автомобил! ! ! Продавам личния си автомобил, който в продължение на две години и половина му извършвах основна реставрация! ! ! Ще посоча част от ремонтните дейности който претърпя кабриолета, защото в противен случай ще трябва да пиша цял ден. . . ! ! ! Външно: пребоядисан цялостно, М-техник 2 пакет, лип М-техник1, чисто нови джанти ББС 16цола, чисто нови гуми-Континентал, чисто нов гюрук, нови решетки, нови бъбреци, нови вежди на фаровете, нови капачки на капака за гюрука+ задните на корите . . ! ! ! Механика: двигател, скорости, диф от Е36 is. . . Двигателя беше разглобен и подменено и обслужено абсолютно всичко възможно, без компромиси като блока си е оригиналния на самия кабриолет както е излезнал от завода с фабричния номер, за автентичност! Бърз, икономичен, верига нищо общо с умрелия и капризен M40Б18-Швейцарски часовник ! ! ! Ходова част: дискове предни-задни, накладки, спирачни апарати, сп. маркучи, амортесьори, пружини, въжета и накладки-ръчна, жило преден капак, комплект съединител, хидравлична рейка, шарнири, накрайници, биалетки, маншони и стотици др. -Чисто нови! ! ! Воден радиатор, съединения, водна помпа, антифриз, масло, м. филтър, в. филтър, свещи-кабели, всички семеринги(двигател, скорости, диф)масло скорости, масло диф, каре кардан, тампони скорости, тампони двигател, ангренажен комплект - ролки ремъци. . . Чисто нови Ремуси - предно-задно+катализатор! ! ! Интериор: Кожа жълта - черна Италиянска с най - високо качество, нови ориг. стелки . . . Абсолютно всичко беше свалено и претапицирано (без таблото)при един от най - добрите тапицери на ретро автомобили в Бг! ! ! Чисто нов газов инжекцион-0 км! ! ! Чисто нова аларма! ! ! Чисто нов ксенон+ангелски очи! ! ! Чисто ново CD-Sony-не е от тези по 70-80лв (180евра)купено през 2007г. от Гърция и чак сега го извадих от кутията, всички колонки (4бр. )подменени с чисто нови ! ! ! Пълен комплект ориг. инструменти-BMW, книжки с упътвания. . . ! ! ! Кабриолета е на нула (0) километра след реставрацията и не се управлява! ! ! Мисля, че самя автомобил говори сам по себе и това което съм описал е 50% от това което беше извършено с автомобила като части, труд пари. . . ! ! ! Та да няма" Да ама от къде да знам за цялото обслужване дали не ме лъжете, понеже не се виждат, мн. от нещата. . ." За тази цел съм запазил предвидливо фактурите за частите-труда от сервиза където е правен. . . в компа на сервиза също излиза къде-какво е правено. . . А другите неща няма нужда да се доказват-те се виждат от самолет! ! ! Не ми звъннете ако не сте сериозни към кабриолета, защото нямам време да се занимавам с хора който няма какво да правят и си чешат езиците! ! ! Цената е символична имайки впредвид обстоятелствата и това което се продава на пазара -НЯМА ТАКЪВ КАБРИОЛЕТ НА ТАКАВА ЦЕНА В ЦЯЛА ЕВРОПА! Автомобила е правен за лична употреба а не с цел бъдеща продажба и за това е изпипан от всякъде а парите който съм вкарал са над 11500 евра , труда и нервите не ги броя. . . ! ! ! Не приемам такива от рода на " От далече се обаждам, колко можеш да ми свалиш та да знам дали да идвам" . . . и т. н. т-НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ! ! ! Който не е сигурен какво и къде го сърби да не ме търси. . . В продажбата няма спешност. . . до 1-2 години тези кабриолети пребити от експлатация и времето, ще са на тази цена която продавам този уникат, бъдете сигурни! ! ! Преди да искате да видите този автомобил, Ви препоръчвам да сте гледали и други от този модел та да можете да разберете разликата. . . ! ! ! АВТОМОБИЛА Е КУПУВАН И ПРАВЕН С ПАРИ, НЕ МИ Е ПОДАРЕН! ! ! Цени по телефона не обсъждам! Още снимки на автомобила ще мога да Ви изпратя по Viber! Бъдете живи и здрави! Нова цена-9500 евра ![]() |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Town & Country Limited 4.0L V6 254 hp. 2009 - Продаден.
Chrysler Town & Country Touring L 3.6L VVT V6 283 hp. 2012 - Продаден. Chrysler Pacifica Limited 3.6 VVT V6 287 hp. 2017 - Продаден. Chrysler Town & Country Limited 3.6L VVT V6 283 hp. 2014 E_Hristov написа:
|
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.5 дизел 2005 г.
Колеги виждам че споделяте забавни обяви и реших да се присъединя с такива, които често засичам на един търговец. Забавното в случая ми се видя че продава доста различни коли но пък описанието е винаги много сходно и е толкова дълго, че в края дори е забравил какво е писал в началото. Например в тази първо дава 6 месеца гаранция, но в края вече е само 3 месеца ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО! ! ! ДАВАМ 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ ! ! ! в цената влизат 1800 евро закупен автомобила от представителство на Тойота от северна Италия с сервизна история-обслужван само в сервиз им, първи и единствен собственик, докарване да БГ 700 лв, регистрация в КАТ гр София- ЕКО такса 310 лв, Гр отговорност на вноски 85 лв до март 2019 г, номера в КАТ 57 лв, ГТП за 1 год 40 лв, платен годишен данък за 2018 год, ОБСЛУЖВАНЕ- смяна на ангренажен ремък водна помпа и ролки 420 лв, смяна на масло и маслен филтър 120 лв по спецификация за модела, смяна на масло в скоростната кутия 80 лв, смяна на предни накладки 100 лв, смяна на задни накладки 80 лв, смяна на 4 бр подгревни свещи 120 лв, сваляне на дюзи и проверка на стенд 120 лв-не показват никакви отклонения-работят меко без да тракат 120 лв лв, профилактика на климатика-дозареждане с фреон и масло на компресора с 1 год гаранция-това се прави на всеки 2 год, смяна на антифриз пълна синтетика 70 лв, смяна предни лагери на главините 200 лв, смяна на филтър купе 15 лв, смяна на нафтов филтър 30 лв, пълна компютърна диагностика 35 лв-няма никакви грешки, смяна на антифриз пълна синтетика К 12 70 лв, проверка сходимоста на предницата 35 лв, смяна на пистови ремъци 45 лв , перфектен акомулатор ! ! няма удари и ръжди по купето, стегната ходова част без хлопания и скърцания, няма нито една забележка по външен и вътрешен вид! оригинална кожа на волана, оригинална топка на скорстите ! не е претапициран волана, реални км видимо по състоянието на автомобила, не е пушено в колата, салон от без протрито! ЕКСТРИ- ел стъкла 4 бр работещи, ел огледала, централно заключване от самия ключ, климатроник, борд компютър който показва моментен и среден разход и изминати км, оригинално СД с радио с функция RDS, заключване на вратите с бутон отвътре, бутон за заключване на стъклата, ел огледало за обратно виждане, цвят металик, серво на волана което я прави лесна за маневри и паркиране, имобилайзер в самия ключ, халогенни фарове отдолу в самата броня против мъгла, мек съединител а не твърд скоростите се включват с лекота-не изключва 5 тата скорост, лети джанти без охлузвания или кривини по бордовете-с 4 бр зимни гуми с грайфер 8 мм, подгрев на предно стъкло и на задно стъкло, сензори за дъжд с автоматично превключване скороста на чистачките, турбото не е с променлива геометрия, най здравия мотор за модела-разход 4. 2 л извънградско каране, в града 6 л на 100 км, пълен комплект на резервна гума ключ за джанти и крик, колата можеда се тества и кара без ограничения за разлика от автокъщите където я гледате само на място и ви подават ток за да запали и после ви почват изненадите, правете разлика от регистрирана и нерегистрирана кола което е 500 лв плюс обслужването което ви предстои после, давам гаранция на колата 3 месеца без това да включва ПТП по ваша вина, имам нотариус за прехвърляне за 70 лв, подарък 20 лв гориво 0879885870 ![]() Друга обява ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО! !! с калкулатор в ръка давам 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ НА КОЛАТА!в цената влизат 2500 евро закупен автомобила от представителство на Тойота от северна Италия с сервизна история-обслужван само в сервиз им, първи и единствен собственик, докарване да БГ 700 лв, регистрация в КАТ гр София- ЕКО такса 310 лв, Гр отговорност на вноски 85 лв, номера в КАТ 57 лв, ГТП за 1 год 40 лв, платен годишен данък за 2019 год, ОБСЛУЖВАНЕ- , смяна на масло и маслен филтър 120 лв по спецификация за модела, смяна на масло в скоростната кутия 80 лв, смяна на предни накладки 100 лв-дисковете са като нови и не се налага смяната им, смяна на 4 бр подгревни свещи 120 лв, сваляне на дюзи и проверка на стенд 120 лв-не показват никакви отклонения-работят меко без да тракат, профилактика на климатика-дозареждане с фреон и масло на компресора с 1 год гаранция-това се прави на всеки 2 год, смяна на антифриз пълна синтетика 70 лв,смяна на 2 бр тампони на скоростната кутия 150 лв смяна на тампони на носачии и 2 бр шарнирни болтове 230 лв,смяна на 4 бр подгревни свещи 120 лв, смяна на филтър купе 15 лв, пълна компютърна диагностика 35 лв-няма никакви грешки, проверка сходимоста на предницата 35 лв, смяна на пистови ремъци 45 лв , чисто нов акомулатор 180 лв с 2 год гаранция! !! няма удари и ръжди по купето, стегната ходова част без хлопания и скърцания, няма нито една забележка по външен и вътрешен вид! оригинална кожа на волана, оригинална топка на скоростите ! не е претапициран волана, реални км видимо по състоянието на автомобила, няма отлепен или увиснал таван в купето,гледайте лявата седалка като купувате този модел да не е протрита и вдлъбната та чак железните тръби на седалката да са изпъкнали това говори на колко км е пробега и, не е пушено в колата, ЕКСТРИ- ел стъкла 2бр работещи, ел огледала, централно заключване от самия ключ, климатроник, борд компютър който показва моментен и среден разход и изминати км, оригинално СД с радио с функция RDS, заключване на вратите с бутон отвътре, бутон за заключване на стъклата, ел огледало за обратно виждане, цвят металик, серво на волана което я прави лесна за маневри и паркиране, мулти функционален волан с бутони, имобилайзер в самия ключ, халогенни фарове отдолу в самата броня против мъгла, мек съединител а не твърд скоростите се включват с лекота-не изключва 5 тата скорост, джанти без охлузвания или кривини по бордовете-с 4 бр летни гуми, има и 4 бр зимни гуми с грайфер 7 мм, подгрев на предно стъкло и на задно стъкло, сензори за дъжд с автоматично превключване скороста на чистачките, мотора е 90 кс с малкия дънък 30 лв, на който съдинителя е без демпфер ,моторае с верига, турбото не е с променлива геометрия, най здравия мотор за модела-разход 3.8 л извънградско каране, в града 5.5 л на 100 км, пълен комплект на резервна гума ключ за джанти и крик, колата можеда се тества и кара без ограничения за разлика от автокъщите където я гледате само на място и ви подават ток за да запали и после ви почват изненадите, правете разлика от регистрирана и нерегистрирана кола което е 500 лв плюс обслужването което ви предстои после, давам гаранция на колата 6 месеца без това да включва ПТП по ваша вина, имам нотариус за прехвърляне за 70 лв, подарък 20 лв гориво 0879885870 ![]() |
![]() |
![]() |
|
!!! Многоуважаеми бъдещи купувачи на 20-годишно БМВ 7-ма серия, ако изпитвате притеснения и получавате емоционален дисбаланс от ремонти по автомобила за 500лв., или пък разход 20л./100км. може да Ви доведе до ментално разтройство, то най-добрият вариант за ознаменуване на успехите в живота Ви, е да се насочите към друг вид автомобил с цел получаване на одобрение и бурни аплодисменти от обкръжаващата Вам среда, придружено с гръмки хвалебствия за постигнатите резултати!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
ПОСЛЕДНИЯТ ВЛАК: Здравейте, колеги. Продавам-Легендата VW Corrado G60-оригинално-заводско(може да се провери по VIN)Оригинално с климатик! Всичко по автомобила работи безупречно! Сменени всички консумативи+обслужен компресор! Платени ГО+ГТП+данък+винетка! Джантите са оригиналните за модела-Sebring(пресно боядисани)с нови гуми Continental. Активното крило работи както от бутона ръчно така и автоматично по време на движение при определените от пройзводителя параметри! Нова естествена кожа на волана, топката на скоростите+маншона. . . Радиото е заводското-VW Gamma-работи перфектно и визуално е без никакви забележки! Дистанционно цент. заключване с автоматично прибиране на ел. стъклата! Мотор, скорости, компресор-работят безупречно, като двигателя не пипа маслото, няма течове от гарнитури и семеринги! ! ! Няма никакви проблеми с температурата(може да се тества автомобила, на дълго-късо, без значение от продължителността)Има леки външни забележки но нищо фрапиращо шофьорската седалка е леко скъсана по борда. Приблизителни разходи за последните месеци: обслужване(труд-части)-600лв, Застраховка, преглед, винетка-200лв. , кожа волан+топка и маншон скорости-190лв, боя джанти-250лв, нови гуми-350лв, акумулатор-150лв(в гаранция е още), регист. номер е платен(300лв)може да проверите по новите цени в КАТ колко излиза номер по желание! Отчет дали си заслужава и какво Corrado G60 може да се докара от Запада за тези пари: от общите мой и нейзбежни разходи+еко такса+регистрация+600-700 евра за докарване извадете сумата от 7000лв(която е с коментар) и ще получите приблизително представа на каква аджаба сума трябва да бъде колата там, та да дойде на моята цена! По мой сметките да стигне до обявената от мен цена трябва да се търси до не повече от 1600 евра-Успех! Мн. добро състяние за 30г. спортен автомобил и отлична база за една бъдеща реставрация на така желаната, почти изчезнала и рядка на световно ниво класика. . . ! ! ! Без ръжди, китове, градушки и т. н. т! ! ! Приятелю ти, точно ти който четеш и гледаш обявата в този момент: омръзнало ти е да губиш пари от евтини пластмаси и модели който излизат всяка година направени с цел печалба от авточасти, не искаш да си един от всичките в трафика, искаш нещо което душата и тълпата ще се радват-почерпи сърцето и душата си с една истинска класика от времето когато производителите се бореха за престиж а не като днешните тоалетни да се чудят как да ги настроят та да почнат да се чупят след гаранцията. . . От такъв автомобил пари не се губят, напротив-цената расте. . . пари се губят от горепосочените пластелинови масовки! ! ! Тесни специалисти, журналисти, фантазьори и разни др. подобни тънки играчи, търсещи чисто нови автомобила на цената на блажна баничка със боза, да не звънят да си губиме времето взаймно! Не продавам нов автомобил! От бартери не се интересувам! Повече информация на посочения тел. в обявата(също така 0879057095 ) или на място. . . Моля, не ме питайте по тел. колко може да сваля от цената! Идваш, гледаш, тестваш и ако имаш пари във брой и ти е харесал автомобила-обсъждаме! Всичко др. е бошлаф работа! Благодаря за вниманието ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |