C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Здравейте, От известно време гледам този модел, инересува ме притежателите и използващите този модел за семейна кола по-удобна,обемна , комфортна и т.н. Доволни ли сте какви са предимства недостатъци как вървят частите като цена намират ли се лесно по магазините(моргите също). Конкретно разгледах модификацията на 2.4(. Лесно ли се сработва с газчица), бензин(Евентуално 2.5 дизел или по новия мотор 2.8 дизел - но ми се вижда по скъп за поддръжка може би и като разход) . Какви са предимства недостатъци и всичко останало каквото може да споделите в темата всичко ми е от ползва! Не съм сигурен дали има подобни теми. Гледах някои модели като Фиат Мултипла(по големи семейни), Туран, Зафира, КИА, но за момента като големина качество двигател ми изглежда най-привлекателен Крайслера. До момента карам Ауди А4 комби, не бях се замислял за друг автомобил освен немски преди, но сега горещо ме вълнува този модел също така срванение с частите по скъпи-евтини как са за този автомобил. Благодаря много предварително! |
![]() |
![]() |
|
П.С. кой модел е за предпочитане гледам моделите след 2004 г. , но бензиновите са доста редки, Ремъците и поддръжките скъпи ли са, дизела ли е по добър вариант. Какъв е разходът. Понеже често ми се налага за момента да пътувам на дълъг път най вече не из града също добър ли е за тази цел автомобилът. Има доста неща за питане , но с течение на времето ще се радвам да дообсъдим тук ? До момента понеже съм казал основно газови автомобили предпочитам пак така да го карам. Кожения салон предимство ли е защото изглежда много елегантен. Автоматиикът наежден ли е или по добре ръчни скорости? |
![]() |
![]() |
От: Навсякъде
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.8 CRD 2005
Първото и най важно нещо в цялата ти радост при покупката , в случая на Вояджер е на какъв екземпляр ще попаднеш. Колко пари си приготвил в тази инвестиция? Като поддръжка , бензиновите коли за по евтини за поддръжка , но пак има, но. Състоянието на колата. От къде мислиш да го вземаш , също не е без значение. От Италия има едни рискове , от Австрия , други. Моли се най вече , да не попаднеш на зрителна измама и сладкодумен продавЕЦ , другото , каквото дойде. Желая ти успех в търсенето. |
![]() |
![]() |
|
...нямаше смисъл.... Последно редактирано от vkk1 (16-08-2018 20:37:35) |
![]() |
![]() |
От: Велико Търново
|
Собственик на Крайслер Вояжер 2.5 ЦРД- 2002г
Здравейте. Аз също от скоро имам дизелов 2.5 црд. Доста се колебаех при избора, тъй като исках голяма и удобна за дълъг път кола и честно казано никога не мислих че ще купя Крайслер. "Виновник" за покупката беше мой близък автомонтьор, който ме насочи към модела. Сега от както съм собственик (вече 3 месеца) мога да кажа, че изобщо не съжалявам за избора. Модела наистина е много комфортен и практичен и най-важнот което беше за мен да е здрав. Цените за обслужване и ремонти не бих определил като скъпи. Части има навсякъде. При покупката, както са казали колегите най-важното е да случиш на хубав екземпляр. Поздрави Последно редактирано от GeorgiIvanov (14-08-2018 21:30:34) |
![]() |
![]() |
|
Благодаря колеги следя всяко мнение. Оказва се че бях се притеснявал , защото е рядка кола на пазара има 2-3 бензинови 2003 или 2004 така или иначе няма много избор гледам варират около 4-5к. Не знам би трябвало това да е нормалното , а за всяка кола е много относително как е карана преди това(жена и кола втора употреба на късмет). За сега ще разучавам докато стигна до закупуването гледах и клиповете на bri4ka макар че няма конкретно за Вояджър макар , че го използват като служебен! Та изглежа, че май няма да е токова греда колко мислих , защото вече имам един рядък автомобил и трудно намирам части просто америкнаските не знаех колко са вървежни в Бг. Като части цени та все повече набирам инерция и позитив за този втомобил. Макар че има и + и - както всеки останал автомобил. Откъм тестове гледах разни клипове изглжеда не лошо решение този автомобил спрямо това което търся като модификация. В клипа на "Бричка" беше опоменато , че е труден откъм поддръжка за майстори (разглабяне работа PT Cruiser) , не откъм части цени ... при този модел така ли е. нямам много опит с различни возила лични и за това не знам колко може да е греда изборът на автомобил понеже си го избирам дългосрочно уж... надявам се и този модел.... Последно редактирано от daredevil (14-08-2018 21:44:14) |
![]() |
![]() |
|
Ако е уместно исках да споделя тук един опит. прибирам се по към в къщи от "село" и колата спира да пали на бензин (прибрах се на ГАЗ аварийно паля). На другия ден отивам при едни "майстори" - изгоряла бензинова помпа викам тоз път ще сложа последно поколение "БОЩ"сменят я и добре , че се въртях около майсторитеоказва се че след смяна на бензинова помпа проблема е в някакво бушонче на таблото и аз плащам 200 лв. за помпа защото вече е в резервоара и няма как да я върна.... това е най тежкия ми опит. Много познати ми казаха защо не им теглих една .... но просто такива са майсторите и точно това ме вълнува след евентуална придобивка ще и сложа газ и ремъци и когато отида на майстори не искам да чувам ( лелееее това бушонче изгоряло струва 100 лв лелееее една бензинова помпа струва 500 лв........) долу горе мисля , че става ясно какво имам предвид ? Предполагам при натоварена кола с 6 души двигателя няма да "увехне" все пак колкото и да е малък е 2.4 .... Последно редактирано от daredevil (14-08-2018 21:41:19) |
![]() |
![]() |
|
...нямаше смисъл.... Последно редактирано от vkk1 (16-08-2018 20:37:24) |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
Привет. Бензиновите са по-малко, защото са по-търсени. 2.4 е 4 цилиндров и както всеки такъв от него чудеса при вървенето не може да очакваш. По-мощния е 6 цилиндъра, но пък в Америка казват, че двигател под 8 цилиндъра не е двигател |
![]() |
![]() |
|
Доколкото разбирам това е американски автомобил , но добре може да се конкурира с нашия европейски пазар дори не знам дали защото на мен ми харесва този модел и се замислям , макар , че са доста дефицит за подобен автомобил , но наистина изглежда , не лош избор качество цена поддръжка. Предполагам 2.4 модела който мен ме блазни не е с турбо и 140 нормално ще ги поддържа по магистралата дори и пълна до горе ... все пак не е 2.0 1.8 както виждам , че има подобни модели да не говоря 1.6 на туран модела 6+1. Чудя се има ли подобен екземпляр на пазара опонент на този модел ? |
![]() |
![]() |
От: Варна
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2003 г. и Chrysler Voyager, 2.4 бензин, 2007 г.
Доста години вече имам бензинов 2.4. Мисля че за дълъг път няма аналог като размер и комфорт. Туран няма нищо общо,защото фолксвагена е по-малък,в друг клас е. Скорост поддържа,но не е динамичен като лек автомобил. Все пак е 2 тона. Не случайно колегите му казват кораб |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Jeep Wrangler Sahara, 4.0 бензин, 2002 г.
Туран е малък. Фолксваген Раутан е в класа на Вояджър (то си е и префасониран Крайслер де)
|
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler, PT Cruizer touring, 2L, 140 hp, 2001 g.
Здравей колега.Аз съм най-пресния собственик на Крайслер от клуба.Ще си позволя да ти дам само някои малки съвети,защото и аз до скоро ,бях в твоята ситуация.1.Отвори някой швейцарски сайт и виж колко струват Войаджирите там.Тези които имат валиден преглед са с1000 франка по скъпи.2.Тези ванове нямат аналог в България.Направени са за дълги растояния.3.Намери човек който вкарва коли от държава в която превъртането на километража е забранено.Холандия,Швейцария,Франция .4.Имай пълно доверие на колегите които ти пишат.Успех.Стискам ти палци! |
![]() |
![]() |
|
Vesoo написа:
За първи път разбирам,че Крайслер имат коли под марката VW |
![]() |
![]() |
|
bobi60kruz , Благодаря за съвета, наистина ми е малко трудно да го направя това което казваш, но е вярно чудя се по добре да не се доверявам на българския пазар , който внася коли (но за момента друг избор нямам като , че ли ) ? Нямам особенно познати с които мога да направя това което ми предлагащ макар , че изглежда по сигурна работата. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler, PT Cruizer touring, 2L, 140 hp, 2001 g.
Номера ми е0887334545 .Обади ми се.Това което ще ти кажа ще ти бъде от полза.Не се колебай. |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Колега гледам клониш към 2.4 но като мнения 3.3 е по-добрия избор като разход са наравно но 3.3 определено върви по добре и се оглеждай за дългата база че на другата багажника малък. Ако го вземеш след 2005г имат като екстра Stow And Go , т.е.седалките се прибират в пода. Нооооо зависи все пак за какво ще го ползваш |
![]() |
![]() |
|
Колега да разгледах ги доста от нещата , но всичко е много относително гледах , че 3.3 дава 17.7 градско спрямо 2.4 дава 13.3, колко е вярно не знам 4 листра хич не е малко .... даже на тези стари коли може да е и 5 това със седалките влиза в сила според мен някой който смята да я товари като каруца на мен това не ми е много от полза макар , че е мн готина опция ... гледам 2003г. защото някъде до там ми опират възможностите .... гледам и че дори и да има повече финанси , то рално коли няма в Бг. този клас.... ще погледам още доста си мисля докато стигна до това което търся може би ... не знам по магистралата само 2.4 дали може да си поддържа 130-140 пълна .... Гранд версията ми се струва вече повече от бусче макар че и то е + в някакви ситуации, но все пак паркирания и т.н. трябва си широки улици .... |
![]() |
![]() |
|
нито 3.3 гори 17.7, нито 2.4 гори 13.3 !!! |
![]() |
![]() |
|
vkk1 В крайна сметка коя колко гори (ако не е така както го намерих в сайтове по уж фабрични данни) ? Определено все повече този автомобил ми става фаворит за да го придобия , но в бг. това което търся се оказва мн. дефицит едно защото много от потребителите явно са доволни и не ги продават, може би за Бг. е и леко рядък модел и т.н. и няма сравнително избор ... Не знам каква е нормалната цена дали това което преценявам гледайки обяваите, около 3-4к. е достатъчно за 2001г. 2.4 поне с кожен салон(задължително свтъл сив цвят.) се надявам да намеря , но уви то почти няма никакъв избор. Каква според вас е нормалната цена на такъв долу горе нормално поддържан надежден автомобил.Гледам , че особенно ибор няма за това все още се колебая .... 2.4 определено изглежда автомобилът който търся .... започнах да се чудя дали е прекалено голям и да се загледам и за Гранд версията ... Има ли сериозни разлики (и каква е тя освен фаровете) между фейс. версията след 2004 г. и тази с по ралзичните фарове от 2001г. Мерси много за съветите в темата. Последно редактирано от daredevil (03-09-2018 21:16:37) |
![]() |
![]() |
|
Исках да попитам още нещо за този модел кола. Благодаря много. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler 300c 3.0 CRD 2006
1. Разлика в поддръжката има според двигателя. С тези въпроси дето питаш чупи ли се, не се ли чупи, знай че всичко е относително. Поддръжката на една кола (каквато и да е) и това дали ще се чупи или не, е в следствие на конкретния екземпляр и начина на експлоатация. Ако вземеш някой кошник без пари, изхвърлен в моргите на Европа, ако предходния собственик е бил или ти си мърляв собственик или я караш варварски няма да просъществува дълго. Съответно може да счупиш и автоматик и нормални скорости и двигател.... всичко. |
![]() |
![]() |
|
около 3-4к. е достатъчно за 2001г Само да ти кажа, че няма разумен човек нито в БГ, нито в Европа, който ще ти продаде караем Вояджър 2.4 бензин за 3-4к лв! |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |