C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Колеги, възнамерявам да закупя Chrysler Voyager 2,5 CDR 2003г.. Казват , че моторът е патент на Мерцедес на този модел и ме интересува дали моторът е с верига или с ремък, както и всяка препоръка и съвет за модела. Ще съм признателна! |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Voyager 2.5 crd
Мотора е италиянски и няма общо с мерцедес, но доколкото четох и знам са читави, с ремък е и излиза около и над 1000 първоначалното обслужване, всичко друго е супер. Аз съм със същият и бях много доволен допреди миналия месец да сипя нафта на един газпром и всичко си е.а майката. От тогава трудно палене, гаснене в движение, добавки, нови свещи (300лв близо с работата) и от една седмица колата седи така щото ми писна, пак отива тия дни в сервиза, и предполагам пак още няколко стотака и ще трябва явно да се радвам ако тръгне. Все още ме кефи много и за сега няма да се отказвам ама..... Истината е че я взех много, много изгодно и за това все още преживаявам тъпите проблеми |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел
Painkiller пробваи със смяна на горивен филтър и добавка ![]() един флакон неразреден в горивния филтър при смяната и един с 10тина литра гориво в резервоара успех |
![]() |
![]() |
От: Плевен
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.0 бензин, 2001 г.
Здравейте колежке. 2.5 CRD не е на мерцедес. Италиански е и го слагат също в КИА и Хюндай. На мерцедес е 2.2 CRD в пт круйзер и 3.0 CRD в 300c и в JEEP. |
![]() |
![]() |
|
Само като прочета въпрос - с ремък или верига е - и ми е ясно моментално каква ще е съдбата на колата. |
![]() |
![]() |
|
Впрочем, към 10000 са били. При покупката смених ремък, ролки пистов, водна помпа: 500лв |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Крайслер Вояджер 2800 CRD. 2007 г
Авточасти за Крайслер, ДОДЖ, JEEP. vkk - Нормални разходи като за всеки автомобил. Цените които си написал на повечето неща са даже ниски в сравнение с други коли. Например термостат за БМВ е46 е 230 лв, а твоя е 40 лв. На Рено Лагуна само едната бобина е 200 лв, и са 4 броя, а ти за 150 си сменил всички кабели и свещи, хубавите амортесьори за повечето коли са към 200 лв броя предните |
![]() |
![]() |
|
това са възможно най-отстъпени цени, нямат нищо общо с тези в магазина. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2021 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |