C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Билет
3079
|
Dodge - Настоящи модели |
Dodge Journey мнения за покупка и въпрос за скоростна кутия и двигател |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Здравейте на всички ,харесал съм си въпросния модел Dodge Journey ,но както всички и аз съм скептично настроен към модел.Насочил съм се към 2.0 кубика дизел,автомат и от там идват въпросите. 2.- Автоматичната кутия какво производство е ?Разпространена ли е ?Вгражда ли се в други автомобили ?При евентуален проблем ще се намери ли добър майстор ? 3.-Всякакви други съвети и като цяло мнения за автомобила . Мерси! |
![]() |
![]() |
От: Несебър
|
Собственик на PT CRUISER 2002 Г. 2.0
Здравей колега. Имам приятел с такъв. Да мотора е на VW, но е по-новия, който уж е с изчистените проблеми на първите TDI. Автоматика е DSG също VW. Цялата механика е фолксвагенска, само емблемата е Додж. Като кола добре стъпва, стабилна, голям багажник, прекарвали сме покъщина едри електроуреди (печки хладилници) |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Крайслер Вояджер 2800 CRD. 2007 г
Авточасти за Крайслер, ДОДЖ, JEEP. Само дизела е фолцваген. Бензиновите са с американските мотори и скорости. Което е и за препоръчване |
![]() |
![]() |
|
С бензин не ми се занимава заради газовата ,а на бензин ще излиза солено.DSG-то е със два сухи съединителя до колкото знам.Ремонта му мисля е около 3000 лв.,ако някой знае нещо повече да казва.Дизела помпа дюза ли е ? |
![]() |
![]() |
|
Авточасти за Крайслер, ДОДЖ, JEEP. 3000 ремонт на кое по-точно в скоростите, че има много компоненти? При дсг има робот и той се прецаква когато се ръчка постоянно лоста. Ремонтира се и е под 1000 лв. Имаш два съединителя, купуваш 2 съединителя както е при ръчните скорости. При дизела имаш демфер маховик смяната е 2000 лв. Скорости или автомат няма много разлика в поддръжката Последно редактирано от EMO (21-11-2019 18:27:26) |
![]() |
![]() |
|
Мой познат с пасат цц смени съединители и мехатроника ,понеже спря да му включва задна скорост ,та от него знам ,че излиза около 3000 лв.пълна ревизия на кутията |
![]() |
![]() |
|
Авточасти за Крайслер, ДОДЖ, JEEP. Мехатроника e така наречения "робот" за който писах по-горе |
![]() |
![]() |
|
Няма ли съфорумци с тази кола да обелят по две приказки ,двигателя помпа дюза ли е ,доволни ли сте като цяло ,поддръжката как е във времето и т.н.Мерси! Последно редактирано от valioboy (22-11-2019 17:40:33) |
![]() |
![]() |
|
Колега, поддръжката на Крайслер и Додж в България е твърде скъпо начинание, имай предвид това. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Вояджър 2.5 crd 2003г
vkk1 написа:
|
![]() |
![]() |
|
А кой бензинов бихте препоръчали. Без значение от кубатурата въпроса е да е най добрия |
![]() |
![]() |
|
Колеги никой друг ли неможе да се включи по темата ще е полезна за нас ,сега навлиза автомобила споделете опит да знаем какво ни чака.Мерси! |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |