C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
След обединението с Фиат, днес Крайслер вече се сливат и с ПСА. |
![]() |
![]() |
|
Интересно. Казаха че и някаква китайска компания също имала дял |
![]() |
![]() |
От: Несебър
|
Собственик на PT CRUISER 2002 Г. 2.0
vkk1 написа:
Манджата с грозде стана наистина е пълна. Чета в новините че сега групата ще е Фиат, Алфа Ромео (Alfa Romeo), Крайслер, Ситроен (Citroen), Додж (Dodge), Ди Ес (DS), Джип (Jeep), Ланчия (Lancia), Мазерати (Maserati), Опел (Opel), Пежо (Peugeot) и Воксхол (Vauxhall) Както е тръгнало се очертава да има 3-4 групи които ще притежават всички останали марки явно в бъдеще ще кара една кола с различни емблеми. п.п Тази DS не я знам. Последно редактирано от Dan4o (18-12-2019 22:30:38) |
![]() |
![]() |
|
DS е Ситроен, но отделиха премиум класа с друго име. Огромна грешка беше това. |
![]() |
![]() |
От: Несебър
|
Собственик на PT CRUISER 2002 Г. 2.0
Сетих се за DS но не знаех че я водят като друга марка. Защо да е грешка? |
![]() |
![]() |
|
Ами ситроен си е 100-годишна марка с огромен принос в автомобилостроенето и лидер в иновациите. Знаете колко години наред беше правителственатата кола във Франция, отделно е и 9-кратен шампион във wrc. Музеят им във Франция е нещо впечатляващо. |
![]() |
![]() |
|
Китайската компания си имаше дял в PSA. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD Auto, 2006
vkk1 написа:
Колега vkk1, дали не сме се виждали в някой преден живот? При толкова ситроени, не си ли бил в клуба на Ситроен. Аз бях там чичовото, еееех, работа преди 15 години сигурно |
![]() |
![]() |
|
Хаха, да, бях, и още съм член на клуба, но форумът вече не е същия. Те хората ги няма от онова време. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |