C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler PT Cruiser, 2.2 CRD дизел, 2004 г.
Chrysler Voyanger 2.5 CRD дизел, 2004 г. Здравейте, |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Ако можеш провери клемореда на контактния ключ. |
![]() |
![]() |
|
Chrysler Voyanger 2.5 CRD дизел, 2004 г. Мислих вече по този въпрос, но не се държи като да е за клеморед. Вече я закарах на Еди и чакам отговор. Последно редактирано от velichko02 (01-06-2020 19:37:27) |
![]() |
![]() |
|
Chrysler Voyanger 2.5 CRD дизел, 2004 г. Здравейте отново. Ще разясня какво се случи с колата при Еди. |
![]() |
![]() |
|
velichko02 и по други форуми чета че хората са недоволни от него.Незнам защо при толкова много сервизи ходите там |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Town & Country Limited 4.0L V6 254 hp. 2009 - Продаден.
Chrysler Town & Country Touring L 3.6L VVT V6 283 hp. 2012 - Продаден. Chrysler Pacifica Limited 3.6 VVT V6 287 hp. 2017 - Продаден. Chrysler Town & Country Limited 3.6L VVT V6 283 hp. 2014 Колега , вие като закарахте колата на Еди палеше ли (От горният пост става ясно , че е изгаснала и повече не е запалила) - не, когато ви се обадиха да си я вземете , колата работеше ли (явно е работила и вече пали) - да, еми за това са ви взели парите, не знам за какво негодувате , а ако не сте се информирали , колко ще ви струва предварително , това е ваш проблем!! Дори и да ви каже , че примерно са изгорели писти на някоя трислойна платка, това ще ви успокой ли , сам ли бихте си го ремонтирали - Едва ли...!!! |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Voyager 2.5 crd
Аз също силно не препоръчвам Еди, може да не е лош човек и да разбира, но за разбирането не останах с такова впечатление.. дерат колко може и това е, колата палеше трудно зимата закарах я там и... с диагностиката хващали всичко друго само не и моя двигател (2.5црд), някой от свещите били заминали, свещи диагностика (дето не чете) и труд 400лв, подобрение 0, оставям я пак не знам с кой акъл ама уж нещо като рекламация- почистване резервоар (уж) какви ли не други глупости и накрая - сменихме ти реле и горивен филтър от тях било.... нови 300лв, една майна и повече никога там за нищо на света, нито ще препоръчам на някой да отиде там Последно редактирано от Painkiller (02-07-2020 11:24:32) |
![]() |
![]() |
|
Chrysler Voyanger 2.5 CRD дизел, 2004 г. Town&country ти май не прочете внимателно какво съм написал или не можа да разбереш. Аз знаех колко пари ще ми вземе, но не получих нищо от другата страна. Защо не ми даде разписка на Еконт за наложения платеж? За толкова пари пощенските разходи не са 20лв. Последно редактирано от velichko02 (03-07-2020 20:06:33) |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Chrysler Voyager; 2.5 CRD дизел
Ще подхвана темата, защото ми е болно, като я чета и виждам последствията от нея а тое Еди е изтрит от форума. Но, трябва да се знае, че Еди ми е помагал многократно, като почна с кодове за подмяна на комп, пин за имо, и много съвети, отлични съвети които са ми спестили много време, нерви и средства. Със сигурност, не съм единствен на когото е помогнал. |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на Chrysler Voyager 2.5TD 2000г.
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006г. Hri100 написа:
+1 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |