C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
|
Здравейте на всички, тъй като нашето комби стана малко вече с жена ми решихме да сменим колата. След обстойно гледане на какво ли не се спряхме на Гранд Вояджър 3,6 VVT-I бензин, но малко се страхуваме, че колата не е много позната в БГ. Все пак решихме да рискуваме с нея, защото е голяма и удобна. Прочетох всичко възможно за модела, но ме интересува какво мислите вие. Някой може ли да ми разкаже за колата: как се гледа / къде /, колко харчи, впечатления.Искаме бензинова задължително, за да си сложим газ, защото пътуваме много. Гледам и Хонда Одисей и Тойота Сиена, но цените са ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ, спрямо крайслера. |
![]() |
![]() |
От: Велико Търново
|
Собственик на Крайслер Вояжер 2.5 ЦРД- 2002г
Здр. Хонда Одисей и Тойота Сиена са екзотика по нашите ширини. Не знам как ще ги поддържаш. За крайслер има части колкото искаш. За кой модел питаш? Този като на колегата ли или предишния? ![]() |
![]() |
![]() |
|
GeorgiIvanov написа:
Здравей, да за този мисля. Чудя се кой двигател да взема, но за съжаление този 3,6 го няма. Гледам постоянно, но за съжаление изчезнаха от пазара. Не знам къде ще го гледам това.Има ли сервизи, които познават тези коли и могат да ги поддържат. След гледането на клипа на Филип се запалих по него, но открай време въздишам по Сиената. Дайтемалко инфо за колата. |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на Chrysler Town & Country Limited 4.0L V6 254 hp. 2009 - Продаден.
Chrysler Town & Country Touring L 3.6L VVT V6 283 hp. 2012 - Продаден. Chrysler Pacifica Limited 3.6 VVT V6 287 hp. 2017 - Продаден. Chrysler Town & Country Limited 3.6L VVT V6 283 hp. 2014 dr_aliens написа:
Колега , имам два броя , току що пристигнали от САЩ в състоянието в което са от застрахователя , ако се интересуваш още - пиши на лично! |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |