C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: Стара Загора
|
Собственик на Chrysler Pt Cruiser 1.6. 2007
Здравейте. Отскоро съм собственик на ПТ Крузър 2007 1,6 газ.Днес ми светна чека,а на диагностиката няма никаква грешка.Някаква идея къде да търся проблем?Също така отказа и шофьорското стъкло.Смених копчетата за стъклата,но пак само то неработи.Предполагам проблема ще е в моторчето което го вдига, но ще го разглобавам през почивните дни |
![]() |
![]() |
|
Предполагам че е от газта.И моя светва 100-150км. след като го изчистя,но вече отдавна не му обръщам внимание. |
![]() |
![]() |
От: Несебър
|
Собственик на PT CRUISER 2002 Г. 2.0
+1 газта |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Вояджър 2.5 crd 2003г
Чека свети заради газовата. Ламбда сондата отчита друго количество кислород в ауспуха и светва. Повечето мпс-та на газ са така. Реално няма никакъв проблем за колата |
![]() |
![]() |
От: Стара Загора
|
Собственик на Chrysler Pt Cruiser 1.6. 2007
Благодаря за бързите отговори. Дано да е от това. А как да я изчистя,че ме дразни тая лампа? Пробвах да откача плюса на акумолатора за десетина минути ама пак свети. |
![]() |
![]() |
|
Моят го чистят в квартално сервизче срещу 10лв. |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Вояджър 2.5 crd 2003г
Както каза колегата става с уред, но след това пак ще светне. За да се изчисти за винаги, се слага ламбда емулатор. ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |