Здравейте, колата е Chrysler Voyager 2.8 CRD, 2004 г. От известно време усещам странна вибрация при ниски обороти, около 1500. Все едно карам по път с много малки вълнички. Досега беше леко, но днес пътувахи вибрацията се засили доста. При около 1500 оборота, след като включи четвърта скорост, малко след 60 км/ч, опитвам се да поддържам +/- 1500 оборота, за да го усетя максимално добре. Направо всичко в колата вибрира, тресе се, все едно карам по павета с 60 км/ч. Опитах в момента на най-силна вибрация да изключа от скорост, за да разбера дали е от двигателя или откъм окачването и гумите, но за съжаление не можах да определя със сигурност. Като че ли като изключа от скорост тази вибрация изчезва. Когато се опитвам нарочно да причиня вибрациите, е доста трудно. А когато не се опитвам, те се появяват доста успешно. Скоро правих реглаж на преден мост, след това с ених тампон и лагер на Макферсън. Впоследствие пак направих реглаж на предния мост и сложих две гуми отпред. За съжаление гумите не са нови, но от сервиза не казаха да имат кривини и проблеми. А общо взето тези вибрации се появиха след последният реглаж, ако не се лъжа. Мисля, че това е засега, ако се сетя за още нещо, ще пиша. Съжалявам ако описанието е доста объркано. И аз съм. Благодаря предварително на всички, които евентуално ще се отзоват.