C H R Y S L E R C L U B B U L G A R I A |
К Л У Б НА С О Б С Т В Е Н И Ц И Т Е НА А В Т О М О Б И Л И О Т Г Р У П А Т А C H R Y S L E R В Б Ъ Л Г А Р И Я |
![]() |
Дискусия
|
![]() |
Назад |
![]() |
От: Пловдив
|
Собственик на chrysler voyager 2,4 LE automatic 2000 г.
здр. колеги , миналата седмица на една бензиностанциа в германия до мен спря един вояджер ,човека си ходи някаде и като се варна си отвори страничните врати с дистанционно, та много се изкефих и се замислих за моя увавец дали ще му варви тази екстра. е някои знаели кви пари и каде в БГ. може да стане това и при мен |
![]() |
![]() |
|
Собственик на Змията винаги твърди, че хапе с лечебна цел...
Здрасти колега,виждал съм такива автоматични врати на бус Ситроен.Във Варна има една фирма- Булавто.Те се занимават с трансформации на микробуси и автобуси.Те знам, че правят такива неща.Но не знам като цена дали е оправдано.Дано съм ти помогнал |
![]() |
![]() |
От: София
|
Собственик на CRYSLER GRAND VOYAGER 2.5 TD 2000г.
Писането на Български с Латински букви е като писането с лайно по стена...... чете се, но е неприятно! dackooo написа:
Здрасти колега.Това отваряне се вгражда в моделите Гранд Вояджер след 2002г.Естествено че ше му върви и на твоя Убавец тая екстра.Вратите на новия и твоя са почти идентични,така че...Само че освен машинките за вратите ше ти трябва и дистанционното управление-управлява се с оригиналното дистанционно :!: |
![]() |
![]() |
|
Собственик на chrysler voyager 2,4 LE automatic 2000 г.
![]() |
![]() |
![]() |
От: Бургас
|
Собственик на С желание всичко става !!
В процес на издирване на системата за вратите съм, ако някой може да помогне ще съм благодарен |
![]() |
![]() |
От: Берлин, Германия
|
Собственик на Chrysler Voyager, 2.8 CRD дизел, 2004 г.
не е само за гранд войажер и на моя са така фабрично.не че се хваля |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Условия за ползване | Правила за дискусии | Лични данни | Бисквитки | Авторски права | Продукти и услуги | Контакт |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
© 2023 Крайслер Клуб България не е обвързан с FCA US LLC. Всички права запазени.
Достъпът до сайта е предмет на Декларация с Условия за ползване и Декларация за защита на Лични данни. Моля преди да ползвате сайта се запознайте с тях от менюто по-горе. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar и SRT са регистрирани търговски марки на FCA US LLC. FIAT е регистрирана търговска марка на FCA Group Marketing S.p.A., използвана с разрешение. За да получите пълна информация за покупка на нови автомобили, както и офертно ценообразуване, се обърнете към вашия дилър по регион : България |